szept.
27
WINDOWS 8 - a jövő

 

Megjelent és 90 napig kipróbálható a Windows 8 tesztverziója. Telepítését gyakorlott felhasználóknak ajánljuk. A telepítés nem vonható vissza zökkenőmentesen. Nagy eséllyel inkább üres winchesterre telepítsük, mint sem a meglévő operációs rendszerünk mellé, ha csak nem vagyunk valóban hozzáértők a lemezkezeléshez, partíciónáláshoz és az adatmentéshez. A meglévő rendszerünkre történő telepítés után a telepítetett Windows 8 leszedése és a régi Windows rendszerünk helyreállítására csak akkor van esély, ha angoltudásunk révén az eredeti Windows oldalakon fellelhető útmutatás alapján járunk el. Egyébként könnyedén fogunk búcsúzni meglévő rendszerünktől is.

Ezt elöljáróban szükséges elmondani mintsem bánja valaki a telepítést. A rendszer 1 Ghz -es processzort, 500MB RAM -ot 16 GB ROM-ot igényel és ezt vegyük figyelembe és komolyan tartsuk is be. Az 1 Ghz-es processzorral a filmnézés nem lesz tökéletes de, a rendszer működik!

A felületek kihasználásához érintőképernyős kijelző szükségeltetik. Ennek hiányában a rendszer természetesen működik az egér és a tasztatúra alkalmazásával. A képernyő billentyűzet QWERTY és tudja a Magyar ékezetes betűket. A rendszer természetesen a Magyar nyelvet és helyesírást is ismeri. Átfogóbb ismertetést egy külön oldalon hamarosan.

Média lejátszó

és a Startoldal:

Kategóriák: