Linux-bilux 2 szigorúan kezdőknek ajánlva  ©

Mottó: "A szeg beveréséhez nem kell tudni miből van a kalapács"      

LINUX Desctop

 

 

Honlap
Bevezető
Ubuntu telepítése
Linux Kezdő
Linux-bilux
Open Suse
Novell Suse
Mandriva Linux
Microsoft News
Windows Vista
Widows Longhorn
Tárcsázó Suse
G-OS egy új LINUX
UBUNTU Linux
Tárcsázó Fedora
Fedora 7
Fedora 7 Tartalmak
Fedora 7 - Internet
Fedora 7 - Beállítás
Fedora 7 Beállítás 2
Apróságok - menük
Letöltés
UHU-Linux emlék kép
Linux linkek

   

 

 

 

Fedora 6.

Akinek DSL kapcsolat van, a bizony bajban van!

A Fedora telepítő valóban tartalmaz egy Internet eléréshez szükség minimális csomagot, de nem (!) tartalmazza az DSL kapcsolathoz szükséges felhasználó-kezelő fájlokat és így a kapcsolódáshoz szükséges felhasználó-kezelő menüt sem. Ebben az esetben a telepítésnél ne jelöljük be az EXTRA csomagok telepítését, mert értelmetlen és hosszú kapcsolatkeresési fázisba fog fulladni a telepítésünk.

Másképpen, - ha nem előre, felhasználói adatokkal programozott és működő Ruter mögül akarunk az Internetre kapcsolódni, az nem fog sikerülni. Természetesen egy adott hálózaton, ami mint felhasználónak biztosítja az internet kapcsolódást ott igen !

A Samba program segítségével a későbbiekben kialakíthatjuk a kapcsolatot, ehhez viszont a szamba programnak teljes egészében telepítve kell lennie, és ismernünk kell a Samba felhasználói felület programozását. Tehát a Fedora csak olyanoknak ajánlott, akik vagy gyakorlott Linux felhasználók, vagy Ruterük biztosítja a már meglévő Internet kapcsolatot.

A jelenleg elérhető "rk-pppoe" és a Linux Suse tárcsázójának használatára vonatkozó ajánlás amit a Fedora honlapján is találhatunk, sajnos működésképtelen. A 64 vagy 32 bites rendszerekben, ez esetben nincs különbség.

 

Minden javaslatot szívesen fogadunk! Ehhez, kattintson a lábjegyzetben található Cens feliratra..

  ©

 

 

 

Statikus számláló
counters

 

   

    Email cens
2021.05.24. Cens.hu