« május 2013 | Főoldal | február 2013 »

kedd, március 05, 2013

Hajózható lesz 2040-re az Északi-sark

Annyira olvad a jégtakaró, hogy nyaranta teljesen hajózható lesz a sarkkörön túl a tenger, beleértve a legendás északnyugati átjárót és az Északi-sark vizeit. A sark környékén húsz méteres jégpáncél olvad el addigra.

Hajózható lesz 2040-re az Északi-sark

...Megyünk!

Beküldte eredeti szerző ekkor; 4:02 DU
Kategória;:

2013 legszebb gyűrűje? Eljegyezték Britney húgát

Néhány hete még Britney volt az, aki lázasan tervezgette esküvőjét, ám akkor talán még maga sem gondolta volna, hogy előbb kerül majd sor húga esküvőjére, mint az övére!2013 legszebb gyűrűje? Eljegyezték Britney húgát
Beküldte eredeti szerző ekkor; 4:03 DU
Kategória;:

Gyűrd le a falási rohamokat!

Rendesen eszel, mégis folyton korog a gyomrod? Utánanéztünk, hogy milyen oka lehet az állandó, indokolatlan éhségnek.Gyűrd le a falási rohamokat!
Beküldte eredeti szerző ekkor; 4:03 DU
Kategória;:

Orbán: 330 ezer devizahiteles családon segítettünk

A jobbikos Z. Kárpát Dániel az árverezésekkel és a devizahitelesekkel kapcsolatban tett fel kérdést a miniszterelnöknek. Mint mondta, a devizahitelesek négyötödén sem az árfolyamgát, sem a végtörlesztés, sem az eszközkezelő nem segített. Orbán Viktor válaszában azt mondta, túlzásnak érzi, hogy a kormányt ez ügyben semmittevéssel vádolja, hiszen szerinte nincs még egy olyan ország Európában, aki annyit tett volna, mint ez a kormány. A kormányfő ezután egy kis matekozásba kezdett: 170 ezer családon segített a végtörlesztés, és 160 ezer család vette igénybe az árfolyamgátat. Mindezt néggyel megszorozta, hiszen szerinte egy család négy főből áll, azaz így 1,3 millió emberen tudott segíteni a magyar kormány. A kormány a lakás-devizahitelesekkel foglalkozik első helyen, és ezt a politikát folytatni fogja. A kormány tárgyalásokat folytat az ügyben, hogyan tudja megmenteni azokat, akiket eddig nem sikerült - tette hozzá.

Orbán: 330 ezer devizahiteles családon segítettünk
Beküldte eredeti szerző ekkor; 4:04 DU
Kategória;:

Devizahiteles vs. bank: most az OTP nyert

Újabb jogerős ítélet született devizahiteles vs. bank ügyben: március elején a Szolnoki Törvényszék azt mondta ki, hogy a devizahiteleknél alkalmazott eladási és vételi árfolyam nem jogellenes, ezért a szerződést nem lehet érvényteleníteni. Az adósok számlájára a 100 ezer forintos perköltség is felkerült.

Devizahiteles vs. bank: most az OTP nyert
Beküldte eredeti szerző ekkor; 4:05 DU
Kategória;:

Mindennél hatékonyabb webes tömörítési algoritmus jelent meg

A Zopfli nevű új tömörítési algoritmussal 3-8 százalékkal nagyobb tömörítési sűrűség érhető el, ami nagy sávszélesség-igényű átvitelnél érezhető különbséget adhat. Az új eljárás kompatibilis a meglévő kliensoldali kitömörítő algoritmusokkal, így szerveroldalon, saját hatáskörben is bevezethető.Mindennél hatékonyabb webes tömörítési algoritmus jelent meg
Beküldte eredeti szerző ekkor; 4:06 DU
Kategória;:

csütörtök, március 07, 2013

Horoszkóp: Március 6., Szerda

Hurrá, itt a tavasz! Ha kíváncsi vagy, mit ígérnek számodra a csillagok a napfényes márciusra, kattints naponta a cosmo.hu-ra a horoszkópodért!Horoszkóp: Március 6., Szerda
Beküldte eredeti szerző ekkor; 6:50 DE
Kategória;:

Bécsben fizetnek a bringázásért

Bécsben nem csak az autósok kaphatnak költségtérítést a munkáltatójuktól, hanem azok is, akik kerékpárral járnak dolgozni.

Bécsben fizetnek a bringázásért

Nekünk is kell! Nekünk is kell!

Beküldte eredeti szerző ekkor; 6:51 DE
Kategória;:

Orbán: az áfacsökkentés nem csökkenti az árakat

Gőgös Zoltán (MSZP) az élelmiszerár-drágulást kéri számon Orbán Viktortól. A kormányfő válaszában azt mondta, a kormánynak határozott adófilozófiája van. "Nem akarjuk megbüntetni az embereket, amikor dolgoznak" - mondja Orbán, szerinte ez az alacsony szja esszenciája. A bevételeket szerinte a fogyasztási adóval lehet kiegészíteni. Mint mondta, eddig nem találtak meggyőző érvet arra, hogy az áfacsökkentés a fogyasztói árat is csökkenti.

Orbán: az áfacsökkentés nem csökkenti az árakat

A tudás hatolom! - ha nem - adatik!

Beküldte eredeti szerző ekkor; 6:52 DE
Kategória;: