UBUNTU 17, REDHAT 14, SUSE Linux Enterprisecsütörtök, február 15, 2018 11:43 DE

UBUNTU 17, REDHAT 14, SUSE Linux Enterprise

Érkezési sorrendben: Suse, Redhat, Ubuntu

A Suse hamarosan megrendezi a SUSE szakértői napokat. Jelesűl Budapesten 2018 április 12.-én kerül rá sor. SUSE - Szakértői napok 

A szoftver 10 év alatt rengeteget fejlődött, és sokat fejlesztett az Android rendszeren is. A Suse Enterprise jelenleg az egyik legstabilabb asztali linux alkalmazás, azonban pont a sok fejlesztés szükségessé teszi, hogy azok is felelevnitsék vagy csak bővitsék ismereteiket, minden elkötelezettség nélkül akik eddig nem teték. Természetesen a Suse is tovább fejlesztette az üzleti vonalat képviselő különböző szoftver verzióit a szerverek alkalmazásvilágában is. Mobilos aplikációit az Android platformon láthatjuk, használhatjuk.

A RedHat 14 egy az előzővel egyetemlegesen ingyenes Linux disztribúció ami Amerikában a legelterjedtebb, fizetős változatai nagyon drágák és bankok rendszergazdák,komolyabb munkahelyek eszköze. Nagyon nagy Jáva alkalmazás tárral és háttérrel rendelkezi. Egyik igen erős partnere az Oracle amit hazánkban is számtalan munkahelyen megismerhetttek az ott dolgozó IT szakembetrek.

Az Ubuntu - egyszerű és nagyszerű mint egy falat kenyér. Totálisan kiszolgálja a felhasználót és bármelyik ember legyen nő, férfi vagy gyerek könnyen elsajátíthatja. Általla könnyű megismerkedni a Linux rendszerek lényegével, miben létével. Innen könnyebb átképeznünk magunkat egy adott vállalat alkalmazásvilágába, amennyiben Linux alapu eszközöket használ.

Kategória: