« március 2012 | Home | január 2012 »

péntek, február 17, 2012

Országunk igenis jó úton halad,

- a szakadék felé! Tudod kicike Kínai rájött, - micsoda elkápráztató tudás - hogy Európa közepe, - "basszus" - Magyarország! Európa gazdasági mechanizmusokhoz legkevésbé értő országa,- "basszus" - Magyarország! Európa leglelkesebb, de mindig abban a bizonyos végtermékben csücsülő országa - "basszus" - Magyarország! Na, gondolták - majd mi megsegítjük!

Csinálunk logisztikai interkontinentális, kardinális és meredeken bukoficionális elosztó központot. És mi semmibe sem szólunk bele, csak koordináljuk a folyamatokat, amelyeket mi megkívánunk, valósítani!

"A központ aktív hídképző intézményként funkcionál majd, mely a technológia- és tudásközvetítést aktív kutatási és kapcsolatépítő tevékenységén keresztül valósítja meg." –idézet, a cinaon.com oldaláról.

Persze ez a híd nem veszélyes, innen senki nem tud leugrani kínjába, és mindent szabadon megtehet mindenki, ha a kínai barátja, megengedi neki.

Na, volt már minden Magyarnak legalább egy fölmenő rokona, német, legalább egy rokona a Schwechatból, aki echte osztrák volt, aztán lett több porosz, orosz le és felmenője, de minimum együtt utaztunk egy olyannal az auschwitzi vagonba, vagy „Ő szabadította fel anyámat ebből kifolyólag vagyok most itt” De - " basszus " most mi lesz velünk? Azt már nehéz szétkürtölni, hogy az ükapám együtt csiszolta a követ a Hoyche Yang-al a nagyfalhoz! Vagy együtt találták fel a disznóhúst! Aha, szóval mégis csak akad itt még egy két közös szál. Nem beszélve a nagy közös kínai-magyar bélcsavarodásról! Ezt is és még mi mindent köszönhet majdan, az emberiség a China – Ungarn ozsinó vonal közös jövőjének! Ez van! Ha az ész meg a balkéz összefog!

Már látom is ahogy Kósa Lajos, Debrecen polgármestere behajózik díszkíséretével Pekingbe! ( Mint Antóniusz a Tégláskertbe ) Hogy átvegye a China Díszítő polgára címet! – A szamarak bólogatnak! A kurvák meg visongatnak! Kezdődik a Szentiván éji álom 6. felvonása! Csak tessék! Tessék! Hölgyek Urak!

Na, nem baj, azt mindenki mondhatja, hogy a magyar paripát is úgy ülik meg, mint a kínai sztyepék táltosait az emberek, a seggükkel! És ez, már elég szoros rokoni szálakat feltételez, főleg ha hozzá tesszük, hogy szeretjük a teát és jó pénz reményében mindenre hajlandóak vagyunk! Mint a mimikri!

Reggel vörösök, este kékek, délután csúnyák este szépek! Bólogatunk, mint a marhák, és oda nyalunk, ahova mondják!

Beküldte cens at 3:22 DU
Javította: vasárnap, július 29, 2012 4:43 DE
Kategória:

kedd, február 07, 2012

Figyelj Elek! Értékelek!

Ország értékelése Orbán Viktornak egyre inkább áll a realitáshoz közelebb. Az okok sokfélék lehetnek. Nyilván minél többet lovagolunk, annál inkább beleszokunk, hát a politizálás is ilyesmi.

Ami tetszett;

Az egykulcsos adó olyan amilyen, marad. Ennél már csak az „egy adót fizetsz” tetszene jobban, de ettől még oly messze vagyunk, mint Amerikától a 27%-os ÁFA.

A külföldi dollár cápák ne vigyék ki a hasznot adómentesen az országból, esetleg sehogy se vigyék ki. Na, ez lesz az új vállalkozói állatfaj, aki a hasznát nem viszi haza. Sajnos az Amerikai minta alapján várható, hogy Németország , Svédország és más egyéb befektetői körök is haza viszik a termelőüzemeiket, hogy ezáltal, csökkentsék a belső munkanélküliséget és növeljék a GDP-t.

Azok, akik munkát adnak azokra Smile-t rakunk! Akkor is, ha magyarok helyett szlovákokat, románokat vagy ép Ukrajnából átjáró munkaerőt foglakoztatnak, mert az olcsóbb! És a munkahelyteremtés címen felszedet adó és vételárkedvezmények visszatérítése nélkül.

Persze dolog hiba nélkül nincsen, csak azaz úgynevezett hibaszázalék mértéke mennyi, na, ez nem mindegy!

Halhattunk a politikusok felelőségéről is, –erről mán három éve irtunk egy-két cikket, - lassú, de biztos bekövetkezéséhez csak gratulálni tudunk a miniszterelnöknek. Megállapítást nyert, hogy egyre kevesebb képviselőt kell a parlamentben eltartani. Hát, McLeod is megmondta; Egy csakis egy maradhat!

Az Európai Unió valóban nem egy fáklyás menet. De Kína nem lehet alternatíva. Mind két nagy kommunális Unió ugyan azt akarja, csak kissé másként.

A visszaéléseket meg kell szüntetni, fel kell számolni! Hej! - mi a kő tyúkanyó kend! Hát Kapolyi tyúkszemére lépni az „nöm sömmi”!

Ami nem tetszet:

Az ellenzék értelmetlen kritikái, miszerint; (összefoglalva) a miniszterelnök személyében egy öregedő, megtört embert láthattunk, aki azt sem tudja miről habratyól, vagy hazudozik össze vissza.

Magyarország legszebb korszakát éli, de, az országot az kátyúból csakis a mindenkori ellenzék tudja kivezetni, mert Ő van azon tudás birtokában, ami az épp megválasztott pártnak nincs. Az aktuális ellenzék szerint az aktuális hatalmon lévő kormány, az egy kétbalkezes hülyék, kezdő gyülekezete

A MOL után az Áram és Gázszolgáltatót is rendezni kellene, úgymond haza kellene hozni! Egy nagybani adó csaló, nem fizető vállalkozó évente esetleg százmillióval rövidíti meg a költségvetést. Ez a kis EON buli milliárdokkal – ez valakinek igen jó, mert részesedik belőle, de Magyarországnak igen csak nem az.

Hogy Magyarországon az energiatermelést – lásd Dunai vízlépcső szándékosan akadályozták, az bűntény. Népellenes bűntett. Tették ezt egy 750 KV-os Oroszországból érkező energia póráz tudatában. Amit az 1990 es évek elején még nem gondoltak, hogy ezt a másik végén ki lehet kapcsolni. A gond, hogy Magyarországon nincs számottevő energia kitermelés, forráskutatás sem, - egy két félbolondnak tartott külföldi cég kivételével, akik persze ha találnak is ilyet, mint olaj, természetesen nem fogják ingyen átadni. És ma az energia háború kimondatlanul folyik. Ennek persze nyilvános nyoma nincs legfeljebb csak érdekek mentén, de a jövő kulcsa ebben és a hazai energiaforrások kitermelésében, hasznosításában és az ezáltal, a képződő tőkében, valamint a munkahelyek megteremtésében van. Az elsődlegesnek tartott adórendszer valójában csalóka, mert ha nincs munka, nincs munkahely, ha nincs munkahely nincs munkás, akit meglehet adóztatni.

Beküldte cens at 8:57 DU
Javította: vasárnap, július 29, 2012 5:00 DE
Kategória: