« november 2011 | Home | szeptember 2011 »

hétfő, október 17, 2011

A jővő üzenete Magyar mód: EN Á EN SI ES !

A jövő üzenete Magyar mód: EN Á EN SI ES ! (NINCS) - egy vasad se!

Erről ismerszik meg majd az igaz Magyar ember, jövőre! Meg a legújabb divatról: Derék bőség; 40, Mellbőség; 30, Váll szélesség 40. Erre könnyű varrni ruhát, mert egyszerű mint a homokóra. Tudod mit kérdezett Hitler a koncentrációs táborba az előtte álló kisfiútól? Nem?! Na, elmondom.

Megkérdezte a gyerektől; Hány kiló vagy? - érdeklődött - 30 ! - hangzott a válasz. Óh Te kis dundi! - csípte meg az orcáját a fiatalkának a nagy vezír! Persze ez csak anekdota a múltból! A jelen az mégis csak más. Demokratikus! Arisztokratikus! Kapitalisztikus! Diktatórikus! Kuss!

Ha jövőre a FIDESZ. (FIng nem marad belőled, DE szeretni még Szerethetsz!) program végrehajtva nagy érdeklődésre tarthat számot. - És a Kínai ideológiának még nyoma sincs!

Látod milyen hűje vagyok! Én rájuk szavaztam. 3szor. Csípett volna meg a bögöly, hogy felébredjek! Azt hittem, - tudom, hinni a templomba kell, - ez a FIDESz az a FIDESZ. DE nem. Sajnos ez nem az.

Olvasom a híreket; válási illetek 30000, bírósági illeték 1,5 millió HU. Forint - munkanélküli lesz minden ügyvéd és minden harmadik bíró, és az Ecserin fogja árulni a jogi diplomájának másolatát elrettentés képpen, vagy nyit egy zöldséges boltot. Aztán, jóvátételi illeték az előző kormányra. ( A ReiszMann adó még nem jutott eszükbe.) Internettes szexadó a szexuális oldalakra. Ha Amerikából üzemeltetem a portálomat, tudod mikor találsz rám? Hát gondolkodj el rajta.

Az Internet megadóztatása jogtalan. Alaptörvénye, hogy mindenkinek a rendekezésére kell bocsájtani és biztosítani kell a tartalom szabad áramlását. Az Internet alaptörvényit nem Magyarországon fekteték le. De bármelyik országtól megvonható a hálózat ha az nem felel meg az alaptörvényeknek és az emberi jogokat sérti vagy korlátozza. Tudod mennyi pénz esne ki a kezeid közzül? Nem tudod. De addig is!

"„Boldogok a szelídek, mert övék lesz a föld.” (Mt 5:5) Ezen Boldogság kifejtése úgy kezdődik: „Ne ítélkezzetek, hogy fölöttetek se ítélkezzenek!” (Mt 7:1) - Vagy rövidebben: Ne ítélj, hogy ne ítéltess! - „Amilyen ítélettel ti ítélkeztek, olyannal fognak majd fölöttetek is ítélkezni. Amilyen mértékkel mértek, olyannal fognak majd nektek is visszamérni.” (Mt 7:2) "

Igen. És ezek után ne hangoztassa a FIDESZ, hogy demokratikus. Mert nem az. A Fiatal szót meg szintén meg kell kérdőjeleznem, mert ez már így negyven felett rém gyanús. Arról nem beszélek, hogy mennyi az átlag életkor párton belül. Az érzet és a valóség között sokszor nagy a különbség. Hát kedveském, hülye vagy?! Figyelsz?

Tudod, a bumeráng visszaüthet, és neked már nincs 4 éved!

Beküldte cens at 3:08 DU
Javította: hétfő, október 17, 2011 4:54 DU
Kategória:

péntek, október 14, 2011

Csak lesünk mint a moziban!

Nézem a híreket, csapó ügy, hagyó ügy, BKV. ügy Dugódíj ügy meg a Metró, ja meg "ha kétszer vétkezel, harmadjára ülni fogsz babám!" - mondtam, hogy építsetek börtönöket a Köki helyett - és egy Hofi szlogen jut eszembe; Aszongya Orbán; Na Magyarország! Van rajtad sapka?

Beküldte cens at 1:23 DU
Kategória:

vasárnap, október 02, 2011

A Macska meg a farka!

Kedveskéim! Tudjátok mikor a Gyurcsány Feri ( látod ez a demokrácia - ez a közvetlen baráti hangulat ) azt mondta "el lehet innen menni!" azt nem tette hozzá, hogy addig kell ezt mérlegelni amíg lehet. Most derül csak ki, hogy ez inkább figyelmeztetés volt, mintsem fenyegetés?! Mert ha a FIDESZ tovább fokozza a demokráciának álcázott diktatúráját, hát nem igen lesz esélyed se még a mérlegelésre se, nemhogy arra, hogy elhúzd a beled ebből a lutyfuszból, amit most már jó szándékkal sem lehet nevezni demokratikus, Európai, politikai rendszernek.

Legközelebb olyan pártra szavazzatok amelyiknek az elnöke cipész. Mert akkor lehet, hogy a cipőink lyukasok és kényelmetlenek lesznek, de az ország jogbiztonsága, társadalmi berendezkedése és morálja élhető lesz. Tudod mi a legbiztatóbb, hogy kis országunkat valaki a hét vezér közül, "fölrakta a forgóra" oszt az óta is pörög, mint macska a farkára kötött papír masnit kergetve. (szerintem Álmos lehetett a ludas)

Tudod 1989 óta ugyan azt hallgatom, - apropó, előtte is azt hallgattuk csak máskép - hogy majd jobb lesz. De nem lett. Meg, hogy most azért nem sikerült, mert..... Tudod mindenkinek 1 - jól nézd meg és számold át! Mindenkinek egy rohadt élete van. Totál nem mindegy, hogy milyen. Szerintem minden megválasztandó pártnak adni kellene egy esélyt, hogy megválasztása előtt ismertesse jövőbeni politikáját. Ha nem teszi nem kell megválasztani, mert nincs neki. Akinek meg nincsenek tervei, elképzelései, annak csak a kapkodás és a káosz marad. A hatalom nagyon kevés a jó politikához, a jó vezetéshez meg szinte semmire sem elég, mert diktatúrát szül. A diktatúrák meg bukásra vannak ítélve, csak idő kérdése. Erre tanúm a történelem.

Beküldte cens at 6:00 DU
Javította: vasárnap, október 02, 2011 6:30 DU
Kategória: