« Hol volt, hol nem volt...... | Home | Orbán Viktor - a munka becsülete »

kedd, május 24, 2011

Autó, telefon, napi vizsgálat

"A berni Peter Hehlen, a Svájci Baleset-megelőző Tanács elnöke meglehetősen nagy port kavart „Telefonálás a gépkocsiban, mint baleseti kockázat” című előadásával, ami mindenképp gondolatébresztő volt — említette meg Pataky Csaba. — Azt mondta, hogy hiába a mobiltelefonok szabályos használata, ha a balesetveszély nem kizárólag a készülék kezelése miatt, hanem érzelmi, pszichológiai okok miatt is keletkezhet"

- Olvashatod a NANA.hu-n. És egyből felál a szőr a hátamon. Hát kedveskéim ezen alapon reggelente a háziorvoshoz be kellene kukkantani egy papírért a guminyomás és a jelző valamint fényjelző berendezések valamint a fék és kormánymű ellenőrzése után. Hát keljünk kicsit korábban és mindenkinek legyen saját külön házi orvosa. De mint ahogy az előbbiekben felsoroltokat is csak a gyagyások teszik így a körzeti orvost sem fogja senki felkeresni. Pedig - pedig! Gondolj csak a gyomorsav túltengésedre, illetve az általa okozott gyomorgörcsre, - mar mi? Mint állat! A Rennie meg otthonmaradt! Aztán fáj a fejed , fáradt vagy, másnapos, meg sok volt a sex és durva is, szóval mindened fáj kint is bent is? CT-re veled! Hogy a körömgombáid röhögnek a talpadon? Te meg viszketsz mint akit a Rühek ajnároznak? Hát bizony bizony. A Canesten sincs a zsebedben! Orvoshoz veled. Ja, hogy nincs klíma a kocsiba és ájuldozol mint kőszáli sas a sivatagba! Hát bizony fel kell íratni egy klímát Futja az új vírtuális társadolbiztosítási alapból. Na és az a Marhapőrköl! Finom volt mi? Hogy kissé szeles vagy tőlle, így utólag meg görcsölsz és levegőt sem kapsz, a nagy zabálás után, meg úgy érzed, kissé felfúvódtál? Hát engedd el kedvesem. Ha leesik a kocsid alja, hidd el az nem fáj annyira! Legfeljebb futsz egy kört!

Konklúzió: Az Európai Unióban vagy hülyéket foglalkoztatnak, vagy egyesek feltünősködéködésből olyan oktalanságokat dobnak be a közösbe, aminek semmilyen emberileg reális alapja nincs. Ja és a.... gondolj csak bele!

beküldte cens ekkor; 4:07 DU
Javította: kedd, május 24, 2011 4:40 DU
Kategória: