« Ez meg látta, ez meg......, ez meg fizeti | Home | Devizában utazunk! »

szombat, július 30, 2011

Excusez-moi

Hát gyerekek ez a Dautsch Tomi! Hát, hogy,hogy megmondta? De, hogy?! Azt a! Hogy mit mondott azt a benzinkutaknál már bónusz pontokkal értékelik! Így nem idézem.

Pedig minden szava MAGYAR volt ebben a kis kérdésben, amit tett a TWITTEREN - ha csak meg nem hackelték a Twittert mint anyósomat. És tudod mit? Igaza vót! Mert az a bábkormány, ami itt megy, hogy egy Amerika képviselő kritizál, mi meg ugrunk rá? Hát igaz is ki is az a valaki, akinek a szava ennyire fontos? Ja, hogy hozzánk semmi köze mert se jólétünk se semmink nem is múlhat rajta de nyilvánosan leszarja a politikánkat a világ előtt mert megteheti? Ja, hát akkor mégis csak adódhat a kérdés, hogy ki a szar, az a Thomas Melia? Rokonod? Mé nem mondtad! Aztán, hogy erre Magyarország legkommunistább lapjában mutatnak rá és védik meg az egykori - nem is ismert - ellenfél becsületét, hát ez magán ügy, a köpenyegforgatás meg jó „biznic”.

Aztán Thomas Meliának, ha nem tetszik Amerikában majd lesz lehetősége Dautsch urat felhívni, ha akarja - ebből politikai hírt kreálni egyenlő az ország lejáratásával - esetleg válaszolhat a Twitteren. Ha ez a platform egyáltalán referens politikai vitatér.

De az újságnak hír kell. A rádió meg a média szajkózza. És igaz, azt nem írta le, az újságíró, hogy Ő hallotta miközben Dautsch úr ezt a bejegyzést tette, még durrantott is egy nagyot gúnyosan. De kb. annyi jelentősége lenne, mint annak, hogy mit is kérdezett Dautsch Úr Thomas Melia - val kapcsolatban a Twitteren. Leírhatom, mások miket raknak fel a Twitterre magukról meg a kis párjuk alhasi tájékáról, de akkor ez az újság identitás zavar miatt bedobja törölközőt. Egyébként: a stílus bárkinek a saját egyéniségét fejezi ki, az indulat egy emberi érzés, az hogy tanulatlan újságírók kiskirálynak vagy vélt erkölcsi bírának képzelik magukat és megfeledkeznek a demokrácia alapvető elemeiről így a szólásszabadságról az Magyarország belügye és a Média problémája. Az internet törvényeit pedig Kaliforniában & Floridában és nem Budapesten vésték kőbe.

beküldte cens ekkor; 2:31 DU
Javította: szombat, július 30, 2011 3:19 DU
Kategória: