« Devizában utazunk! | Home | Svájc oldhatja meg oraszágunk munkaerőgondjait! »

hétfő, augusztus 08, 2011

A bonviván és a lótúró!

Voltál már bonviván? Én sem! De mi lett volna, ha azok vagyunk?

És ettél már lótúrót? Én sem.

Látszik nálatok se fejik a kancát! A mi nyugdíj miniszterünk viszont tudja, vagy legalábbis tudni véli, hogy mi lett volna ha!

A magán nyugdíjak az államnál maradtak volna.

Hát ha nagyapámnak négy töke lett volna akkor én most kecske lennék! (vagy valami ilyesmi)

Tudod okosnak lenni 1989-ben kellett volna. Nem elég örülni, illik tudni azt is minek kell örülni és minek nem. Nos a hiba csak ennyi volt 1989-ben. ( A többit a Web véges terjedelme miatt nem írom le. ) Rossz vonatra szálltunk. Ez a hiba sajnos ma is tart.

De ha Attila kardja meg kerül az átok minket elkerül!

A kardról én még nem tudok de, hogy egyre nagyobb a ránk nehezedő végtermék, arról sajnos igen. Azt meg biztosan tudom, hogy én azért nem szívesen nélkülözök kedves komám, hogy a görögöknek legyen tízszer annyi fizetésük fele annyi munkáért, tizennyolcadik havi bérük mikor nekünk a tizenkettő havi se olyan mint illene, és nem sorolom.

Tudod egyszer jó lenne már ha fordítva lenne. Nem a világ sajnálná le a Magyart, hanem mi a világot! És ez csak rajtunk áll.

Persze nem úgy, hogy az ország vezetőinek a nyelve, a külföldi vélt segítség reményében, ha nem a Német vagy az Orosz, akkor ép a Kínai miniszter ALFERTÁJA felé matat. Tudod manapság a híres Brezsnyevi csók máshogy néz ki mint 35 évvel ezelőtt. De ettől még csók az a javából!

beküldte cens ekkor; 1:49 DU
Javította: szerda, szeptember 07, 2011 2:28 DU
Kategória: