« A bonviván és a lótúró! | Home | Justicia karja lelfele lóg! »

hétfő, augusztus 08, 2011

Svájc oldhatja meg oraszágunk munkaerőgondjait!

Az

Nem hiába már-már vesztésre állt kis országunk munkaerő piaca, mikor, is mint derült mennyből az angyal 3D helyett némi megszakításokkal a digitális Tv-n látom ám, hogy felcsillan a remény! Szaggat a kép rendesen, künn esik az eső! Van a Tv-ben esőjelző. Nem olyan, mint amikor a falon felakasztott kis alpesi faházból vagy a fiú vagy a leány bújt elő, de ez sem rossz. Ha esik, szaggat! Nem az isiászom! A kép!

A Rems-i székesegyház helyett a Cern központból tudósítanak. A nukleáris részecske gyorsító csak a gyógyászati célú kutatások előmenetelének kutatására, modellezésére és annak fejlesztésére jött létre.  Az antianyag központ, ami tulajdon képen egy aktuális fantasztikus film kapcsán kerül most nagy hírtelen bemutatásra (ezért 1970-ben szankció járt, ha csak szóba hoztad, persze azóta már mi is a másik oldalon állunk). Ez a fizikai tudományok doktorainak - de jelzem a semmilyen fizikusi végzettségű, csak a téma iránt érdeklődőknek is nyitott program lett, 2000 től. A lényeg a részecske kutatás a spektrális mérés és az anyag ütköztetés vezérlés technológia fejlesztése, mint a PET. vizsgálatnál használt leképzés és társai. A dolog jelentősége óriási. Azt, hogy a kutatások nem képezhetik a hadiipar eszközének tárgyát, ez célja ugyan a programnak, de ha emlékezetem nem csal a hadipar mindig mindenek felet áll. Vagyis tényleges antianyag mennyiség előállítása és csapdába ejtése valamint annak akaratlagos eredmény befolyásoltsága nemcsak, hogy a hadipar silány érdeklődésére tarthatna számot, hanem egyenesen a hadipar egyetlen és legfejlettebb eszköze lenne! Ha lenne.

 De! A lényeg! Kérem, itt van munkahely. Bárki mehet, ha tud angolul. ( Főleg ha egyébként is egy angol úr! ) Hát, ha csak észtül tudja a helyes megoldást arra, hogy a hélium vagy a gallium atomjának 10-101 s /G gyorsulási faktora lesz e, a helyes út az antianyag előállításához, annak pechje van. Persze az intézetnek is, mert sose jön rá a helyes megoldásra.

De mivel ide rengeteg Magyar embert várnak - aki tud englisül az mehet –(RTL. Klub 2011 08.07) így munkaerő gondjaink részbeni megoldásával Svájc kiutat mutathat kishazánk egyébként is hezitáló munkaerőpiacának. Köszönjük!

Különösen ajánlott ez a SVÁJCI DEVIZÁBAN eladósodott Magyarországon, munkájukat és hitüket vesztett "Újlakásunk lesz!" programban résztvevők számára, egyrészt mert itt munkát kapnak, és kifizethetik hiteleiket - amit persze csak forintban tehetnek meg - (figyeled, - hogy a seggem nem a nyakamon van!) - a Svájci valuta alapú hitelt, amit felvettél forintban nem fizetheted ki svájci frankban, ott ahonnan a pénz származik és abban a valutában sem, amiből származik, sőt, abban az országban sem ahonnan származik!. Lesz egy haza utad, hogy a bankodnál forintban be tudd fizetni a hiteled! Nesze neked hitelkártyás vásárlás! Még mondja valaki, hogy nincsenek határok! És! Tudod miért nem? Mert akkor nem tartasz el annyi éhenkórászt, mint egyébként így.

És itt elérkeztünk kis országunk igazi rákfenéjéhez, hogy tudni illik, itt a munkást nem becsülik, a munkát sem, de dolgozni sem szeret a termelésben senki, csak akinek nagyon muszáj! A többinek zsenánt!

Inkább tanul, mint a güzü. Az, hogy mit úgy is egyre megy. Itt egy gépészmérnök az ország legjobb fotósa. A vegyésznek Divat háza van, a szabász technikus meg disznót termel, mert meg kell élni! Magyarázat: ez a hobbym!

A gond, hogy nincs termelés, mert nincs munkahely nincs termelő erő, nincs termék és nincs valódi profit sem! ( látod Svájc, hogy megél a bicskagyártásból? Semmi másbúl! )

Ami van! Az Egy termelőre jutó 50 improduktív munkaerő.(szerényen számolva) Ebbe bele vettem az ellenőrzéstől - Munka és balesetvédelem, APEH, Rendőrség, Tűzoltóság, Minisztérium, Önkormányzat, Munkanélküliek szervezete, Nyugdíj és társadalombiztosítási alapok, és had ne soroljam mindet fel.

De az arány önmagáért beszél. Vagyis ha Péter előállított egy bili fület, ennek hasznából kb.( körülbelül ) 56 ember fogja eltartani részarányosan magát és esetleg a családját. Nos, itt azért el kéne gondolkodni!

Mert igaz, hogy Csak egy maradhat! de melyik az az egy, aki egy egész országot eltud majd tartani, és meddig?

beküldte cens ekkor; 3:54 DU
Javította: szerda, szeptember 07, 2011 2:29 DU
Kategória: