« "Megváltoztak a körülmények" | Home | Szélsebes vonatunk repül mint a szél! »

csütörtök, november 24, 2011

A Kommunisták bűne

A Kommunisták bűne!

1.§ A FIDESZ.-nek igaza van!

2.§ Ha nincs igaza, automatikusan az 1.§ lép életbe!

3.§ Az előzőleg hatalmon volt szocialistákat, kommunistákat, homokistákat és a Pistákat mind-mind el kell számoltatni! Van rajta sapka, nincs rajta sapka – mindegy! Van fitymája, - nincs (?) akkor varjatok neki meg ne fázzon! – szóval nem mindegy! Na de akkor nézzük csak a bűnösöket, ahogy illik! Végig a családfádon kiskomám! Hatod íziglen! Vagíis a szép apja se lehet senkinek semmilyen bűnös kommunista szervezet segítője, tagja, de még csak nézelődője se! Persze nincs kivétel a parlament tagjait is vizsgálni kell! Sőt! És aki tagadja a zsidóság ellen elkövetett bűnöket az ugye bűnös! Na akkor a bűnösöket meg kikell rúgni a parlamentből.

A FORRADALOM 1956-ban azért bukott el, mert nem kapott a nyugattól segítséget! Azéért nem mert Amerika és Anglia attól félt, hogy az Európába szétvert Náci csapattörzsek és töredék haderők a forradalmat a Náci haderő újra generálására és a háború kimenetelének megváltoztatására használják fel. És ez teljesen jogos félelem volt. De akkor talán a bűnösöket alapjaiban ott kellene keresni, akik engedték annak a „maréknyi kis Szovjetuniónak” - csak halkan jegyzem meg, hogy előző szövetségesüknek - hogy bekebelezze Magyarországot. ( Közös megegyezés alapján! ) Itt jegyezném meg; hogy azok a cigány és zsidó származásúak, akik most a FIDESZ. elszámoltatási marhaságait támogatják, gondoljanak abba bele, hogy esetleg ha mégis a NAGY NÉMET NEMZETI SZOCIALISTA PÁRT, - HITLER ÚR vezetésével - megnyeri a világháborút, akkor nekik a halvány gondolatuk sem ülne ott ahol most teljes valójukban élvezik az életet mint képviselők. Helyükön lehet, hogy csak egy szappan díszelegne. Hát ez pech!

Foci nyelven, hogy mindenki megértse; a pályán a meccs alatt a pályán küzdő ellenfelek és a nézőtéren, a szurkolók között is dúlhatnak érzelmek és indulatok. Keletkezhetnek vélt vagy való sérelmek, áldozatok. Ez a harcok identitásából egyszerűen és szükségszerűen következhet. Aki ezt nem veszi tudomásul, ne harcoljon! Ha megtámadnak, nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt eldöntsd!

4.§ A butaság széppé tesz! Nézz a kormányra!

beküldte cens ekkor; 12:10 DU
Javította: csütörtök, november 24, 2011 1:46 DU
Kategória: