« Happy Day! | Home | Az Unió a Massage meg a José »

csütörtök, január 19, 2012

A Haza fénybe derül!

vagy a Haza, pénzbe kerül! De kinek? Hát nem kell itt aggódni! Van itt pénz! Még a Dubai csajok is ide fognak tépni, Hungrizni egy ici-picit!

Merkel asszony meg, tegye a pénzit ahova akarja. De lehetőleg sok-sok BMW-gyárba Magyarországon! És ajánlom figyelmébe, hogy a Magyar föld elbírja az Audi gyárat is! Sőt! Meg merészelem kockáztatni, hogy a legjobb helye a Mercedes gyártásnak szintén itt van, a kisalföld sík területein ahol is bontás nélkül felépíthetőek lennének ezen üzemek. Munka erőt azonban ottholról kell majd hozni mert a Magyar munkaképes lakosság java az addigra már mind kint dolgozik valahol. De gondoljunk bele. Ezeket a kint dolgozó Magyar embereket ott összegyűjtve, ide - már mint az itt megépített Német üzemekbe, kiküldetésbe helyezve dolgoztatná a Német állam. Ugye mind egy szálig - feltehetően - jól ismeri a Magyar nyelvet. Beszéli és érti is. Nagy előny! Hely ismerettel rendelkezik! Előny! A családját nem akarja kivinni Német országba! Óriási haszon! Mindenkinek! A lakás és étkeztetési hozzájárulás sokkal olcsóbb! És az orvosokra is lehet az elvet alkalmazni ! Hát így kell ezt!

Egy próbát megérne, és biztos nagyon le lennénk kötelezve!

Hát Miniszterünk megvédett bennünket, és mint láthattuk a "sok" vád az maximum 3 db és az sem jelentős. De egy személyes utat meg ért az EU-tanácsterméig. Elvégre ott már Baronzo elnök ÚR, azt hitte velünk olyan sok a gond, hogy egy ejnye-bejnye nem is elég!

A nyíltan és egyenesen megfogalmazott keresztkérdések és válaszok egyértelműen a Magyar kormány politikáját igazolták. Láthattuk az Angol és Francia képviselőket, hogyan kékültek zöldültek a sárga irigységtől Orbán Viktor Magyarország miniszterének válaszai hallatán.

Még egyesek mindig azon rágódnak, és szedik a bogyóikat rendesen, hogy ezeknek, hogy a jó életbe nem kell a lé? Itt valami gyanús!

Akinek ma nem kell a kölcsön, az vagy már elkövette, vagy ezután fogja elkövetni, de Poirot figyel! Te meg figyeld, ez a galuska, hogy csúszik le a világ torkán?

beküldte cens ekkor; 7:52 DU
Javította: csütörtök, január 19, 2012 8:53 DU
Kategória: .