« Figyelj Elek! Értékelek! | Home | Nemzeti örömök! - avagy »

péntek, február 17, 2012

Országunk igenis jó úton halad,

- a szakadék felé! Tudod kicike Kínai rájött, - micsoda elkápráztató tudás - hogy Európa közepe, - "basszus" - Magyarország! Európa gazdasági mechanizmusokhoz legkevésbé értő országa,- "basszus" - Magyarország! Európa leglelkesebb, de mindig abban a bizonyos végtermékben csücsülő országa - "basszus" - Magyarország! Na, gondolták - majd mi megsegítjük!

Csinálunk logisztikai interkontinentális, kardinális és meredeken bukoficionális elosztó központot. És mi semmibe sem szólunk bele, csak koordináljuk a folyamatokat, amelyeket mi megkívánunk, valósítani!

"A központ aktív hídképző intézményként funkcionál majd, mely a technológia- és tudásközvetítést aktív kutatási és kapcsolatépítő tevékenységén keresztül valósítja meg." –idézet, a cinaon.com oldaláról.

Persze ez a híd nem veszélyes, innen senki nem tud leugrani kínjába, és mindent szabadon megtehet mindenki, ha a kínai barátja, megengedi neki.

Na, volt már minden Magyarnak legalább egy fölmenő rokona, német, legalább egy rokona a Schwechatból, aki echte osztrák volt, aztán lett több porosz, orosz le és felmenője, de minimum együtt utaztunk egy olyannal az auschwitzi vagonba, vagy „Ő szabadította fel anyámat ebből kifolyólag vagyok most itt” De - " basszus " most mi lesz velünk? Azt már nehéz szétkürtölni, hogy az ükapám együtt csiszolta a követ a Hoyche Yang-al a nagyfalhoz! Vagy együtt találták fel a disznóhúst! Aha, szóval mégis csak akad itt még egy két közös szál. Nem beszélve a nagy közös kínai-magyar bélcsavarodásról! Ezt is és még mi mindent köszönhet majdan, az emberiség a China – Ungarn ozsinó vonal közös jövőjének! Ez van! Ha az ész meg a balkéz összefog!

Már látom is ahogy Kósa Lajos, Debrecen polgármestere behajózik díszkíséretével Pekingbe! ( Mint Antóniusz a Tégláskertbe ) Hogy átvegye a China Díszítő polgára címet! – A szamarak bólogatnak! A kurvák meg visongatnak! Kezdődik a Szentiván éji álom 6. felvonása! Csak tessék! Tessék! Hölgyek Urak!

Na, nem baj, azt mindenki mondhatja, hogy a magyar paripát is úgy ülik meg, mint a kínai sztyepék táltosait az emberek, a seggükkel! És ez, már elég szoros rokoni szálakat feltételez, főleg ha hozzá tesszük, hogy szeretjük a teát és jó pénz reményében mindenre hajlandóak vagyunk! Mint a mimikri!

Reggel vörösök, este kékek, délután csúnyák este szépek! Bólogatunk, mint a marhák, és oda nyalunk, ahova mondják!

beküldte cens ekkor; 3:22 DU
Javította: vasárnap, július 29, 2012 4:43 DE
Kategória: