« Schmit Pál és a szitakötők! | Home | ByeAlex...a jelenség »

hétfő, január 14, 2013

...a cigiszünetnek vége!

Nem ismered? Ó! Mit hagytál ki? Na, elmondom.

Az elütött palimadár, halála után feljut a menybe.

A bejáratnál találkozik Szent Antallal.

Azt mondja Szt. Antal; fiam Te igaz ember voltál, a magad módján, így ide kerültél, de azt ne hidd, hogy itt nincsenek különbségek. Azonban Te választhatsz a megtisztuláshoz vezető utak között.

A palimadár nagyon örül, hogy választhat, kinyitják hát neki a folyosón az első ajtót; látja, hogy emberek a nagy üstökben ülnek, és a személyzet rakja ám a tüzet alájuk rendesen. Aszongya; ezt inkább nem kérem.

A következő ajtó mögött meztelen emberek sétálnak körbe-körbe és a személyzet háromágú villával döfködi a hátsójukat; hát inkább megnézném a következőt is!- mondja.

Kinyitják a következő ajtót is, ahol látja, hogy egy gyönyörű tóban az emberek pezsgővel a kezükben beszélgetnek, ölelkeznek, szivaroznak, csókolóznak meztelenül és mindenki örül!

Ez az! Kiált fel boldogan!

Igen? No, tessék befáradni! Mondja Szt. Antal és a kezébe ad egy üveg pezsgőt.

A palimadár beül a tóba, rágyújt egy szivarra és nagyon jól érzi magát! Gondolja magában: Milyen jól gondolkoztam, hogy nem fogadtam el az előző ajánlatot! Szépen elszívja a szivarját és ép az egyik szép hölgy felé igyekszik mikor is nyílik az ajtó, benéz Szt. Antal és bekiált; Gyerekek! A cigi szünetnek vége! Lemerülni!

Hát, ha a deviza és benzin árakat lesem, egyre jobban a palimadár helyébe kezdem képzelni kis országunk nagy pénzügyi menedzsmentjét.

beküldte cens ekkor; 6:55 DU
Kategória: