« A magyar ember mindíg felkészülten szarik be! | Home | Mit kérdez a riporter ötpercel az atomháború után? »

péntek, április 05, 2013

Koreai krízis

Kim Jong Un - hatalmas fejtörést okoz egyesek körében, hogy Észak Korea vezetője vajon valóban akar harcolni, vagy csak dacos kisgyerekként deklarálni szándékozik népe és ifjú felesége előtt hatalmát.

Hát akinek 5 milliárd Euró a vagyona az azt játszik amit akar. Már ha hagyják neki.

Komolyabban nézve a hadgyakorlatnak nevezett színjátékot , feltételezhető, hogy a közmunkásokat Észak Koreában katonának hívják. Hozzátéve, hogy Un Svájcban tanult majd katonai akadémiát végzett PEN JANBAN igazán érthetetlen, hogy hogyan gondolja a szárazföldi csapást mondjuk Dél Korea ellen. Atomfegyverrel fenyegetőzni az EMKE aluljáróban is lehet bár ott senki sem fog megijedni, ellenben hamarosan kaphat az illető egy háttúlkötős kis köntöst esetleg egy kis szurit is míg megnyugszik.

De Un nem kap semmit csak hülye tanácsokat, és az a sok vén barom még elhiszi, hogy egy csúzli háborúban nyerhet Amerika és a szövetségesei ellen. A látott kép szegényes és sajnálatra méltó. Elemzők - hát a tudás hatalom mert különben "Bakkfitty"! - azt hajtogatják, hogy bevett szokás Korea és az államok között ez a színjáték! Ha ez igaz akkor meg minek? A gond - Ob ama nem Bush. Un nem Il. A koreai hadsereg technikailag nem értékelhető bár itt az ember a fegyver a maga hallatlan elszántságával, bosszúvágyával és kegyetlenségével.

Észak Korea ellen a háborút Amerika már akkor megnyeri, ha bomba helyett csak több millió példány Play Boy magazint ledob az országra zaftos kis képekkel és cikkekkel ale " Koreának Szeretettel! " nevű kampányként kezelt hadjáratában.

Az a rettentő önbizalom mely Kim Jong Un ban fellelhető, már-már rémisztő! Kíváncsi lennék mit tanítottak ennek az emberkének Svájcban. A síelésen túl. Az megmosolyogtató, hogy a sok millió emberke, kiszuperált gépfegyverekkel megindul a lopakodókkal és egyéb eszközökkel szemben. Dejavü érzésem van mikor is Husszein támaszkodott szóban, a nem létező hadseregére.

Hozzáteszem! Egy elkényeztetett buta és dacos, sértődött gyereket könnyű befolyásolni. Vagyis lehet, érdemes őt komolyan venni!?

beküldte cens ekkor; 8:38 DU
Javította: hétfő, április 08, 2013 5:29 DU
Kategória: