Home

csütörtök, január 19, 2012

A Haza fénybe derül!

vagy a Haza, pénzbe kerül! De kinek? Hát nem kell itt aggódni! Van itt pénz! Még a Dubai csajok is ide fognak tépni, Hungrizni egy ici-picit!

Merkel asszony meg, tegye a pénzit ahova akarja. De lehetőleg sok-sok BMW-gyárba Magyarországon! És ajánlom figyelmébe, hogy a Magyar föld elbírja az Audi gyárat is! Sőt! Meg merészelem kockáztatni, hogy a legjobb helye a Mercedes gyártásnak szintén itt van, a kisalföld sík területein ahol is bontás nélkül felépíthetőek lennének ezen üzemek. Munka erőt azonban ottholról kell majd hozni mert a Magyar munkaképes lakosság java az addigra már mind kint dolgozik valahol. De gondoljunk bele. Ezeket a kint dolgozó Magyar embereket ott összegyűjtve, ide - már mint az itt megépített Német üzemekbe, kiküldetésbe helyezve dolgoztatná a Német állam. Ugye mind egy szálig - feltehetően - jól ismeri a Magyar nyelvet. Beszéli és érti is. Nagy előny! Hely ismerettel rendelkezik! Előny! A családját nem akarja kivinni Német országba! Óriási haszon! Mindenkinek! A lakás és étkeztetési hozzájárulás sokkal olcsóbb! És az orvosokra is lehet az elvet alkalmazni ! Hát így kell ezt!

Egy próbát megérne, és biztos nagyon le lennénk kötelezve!

Hát Miniszterünk megvédett bennünket, és mint láthattuk a "sok" vád az maximum 3 db és az sem jelentős. De egy személyes utat meg ért az EU-tanácsterméig. Elvégre ott már Baronzo elnök ÚR, azt hitte velünk olyan sok a gond, hogy egy ejnye-bejnye nem is elég!

A nyíltan és egyenesen megfogalmazott keresztkérdések és válaszok egyértelműen a Magyar kormány politikáját igazolták. Láthattuk az Angol és Francia képviselőket, hogyan kékültek zöldültek a sárga irigységtől Orbán Viktor Magyarország miniszterének válaszai hallatán.

Még egyesek mindig azon rágódnak, és szedik a bogyóikat rendesen, hogy ezeknek, hogy a jó életbe nem kell a lé? Itt valami gyanús!

Akinek ma nem kell a kölcsön, az vagy már elkövette, vagy ezután fogja elkövetni, de Poirot figyel! Te meg figyeld, ez a galuska, hogy csúszik le a világ torkán?

Beküldte: cens at 7:52 DU
Javította: csütörtök, január 19, 2012 8:53 DU
Kategória: .

szerda, szeptember 28, 2011

Kulcsom kulcsom mond meg nékem!

AZ LMP 3 kulcsos adórendszerrel egyszerre oldja meg kisországunk nagy problémáját. Válságálló munkahelyek, hogyan jönnek létre? Nincs válság! Mert megoldja a 3 kulcsos adó rendszer! Ha nincs válság, minden munkahely válságálló! Kérdés, hogy az adó megoldhatja e, egy egyre gyengülő gazdasági infrastruktúra konfliktusait. Ezek az egyre csökkenő nyereség, az egyre silányabb munkaerő, a piac beszűkülése és a szociális válság.

Straszburgban kitalálták, hogy most már nincs tovább gazdasági laza-paca! Mert megy a büntetés! Mi lesz itt?! Valaki azt mondta; Magyarország Európa zártosztálya. Hát ez egyre inkább realizálódik. A politikai káoszban az ország gazdasági problémáját mindig az a párt akarja szerinte bizonyíthatóan megoldani, aki épp nincs hatalmon. Az amelyik hatalmon van az a többiek szerint mindig az aktuális hülye. Aki mindent tud, csak azt nem amiért meg választották. Hát ez elég gyerekes, de így van! Ezzel szemben egyetlen hatalmon lévő pártnak sem sikerül olyan gazdasági csodafegyvert létrehozni, ami egy egységesen megelégedett országot, egy termelő erővel és termelési stratégiával rendelkező ipari és mezőgazdasági kultúrát tudott volna produkálni kis hazánkban.

Beküldte: cens at 10:36 DU
Kategória: .

vasárnap, szeptember 25, 2011

A "kis herceg" álma!

"A miniszterelnök szerint a törvényeknek – a korábbiakkal ellentétben – a becsületes embereket kell védeniük, és nem a bűnözőket. Vége a visszaélések, a becstelenség, a stiklik és a kifosztás korszakának – jelentette ki Orbán Viktor szombat délután tiszthelyettes rendőrök ünnepélyes eskütételén a budapesti Hősök terén."

Kívánom így legyen!

Akkor a rendőrségre semmi szükség sem lesz, mehetnek nyugdíjba már a tiszté avatásukat követő napon. Vagy nem is kell tiszt se mert rendőr sem kell. Meg igazság-szolgáltatás se, hiszen mindenki egyenes becsületes munkával megszerzett becsületes rendszeres havi állami jövedelemből tudásának és munkakörének megfelelően jól él. Van lakása, kocsija, havi (perpillanat) 400 ezer forintos nettó jövedelme. Bőrszinre és nemre való tekintet nélkül!

Kérdés: Hülye vagyok?

Válasz:

Beküldte: cens at 6:11 DE
Kategória: .

péntek, szeptember 23, 2011

Több tízezer munkahely Magyarországon!

Több tízezer munkahely létrehozásnak szándékával folynak tárgyalások és egyeztetések, a Kínai Népköztársaság illetékeseivel. Kérem. Még munkahelyteremtő gyártógépet is Magyarországon kívánnak majdan gyártatni. Itt annyi munkahely lesz, hogy még az óvodásoknak is jut egy-egy nyolcórás állás, illetve ülés. Gumibugyibanacsoki szisztémára épülő a megtévesztésre, megtévesztésig hasonlító ígéretek tömkelege. Mire ezek létrejönnek, mi leszünk azok, akiken keresztül, Kína megveszi kilóra mindazt, amit Európai Uniónak hívnak. Vagyis „Lesz maga juszt is az enyém” alapon mikor az EU központ SHANGHAI tartomány jogú városban lesz akkor már mi is Euróval fizetünk, csak a hátúlján a Kínai vörös félhold fog ránk nézni , lesütött szemmel! Tehát! Megbosszuljuk a Swizerlandi trükkös tojást. Senki sem lesz itt SCH-ban eladósodva! Legfeljebb yenbe! De milyenbe! Na majd akkor szólj egy rossz szót is a svájvi frankról! Az EU-t úgymond jól megszívtuk. De Kínával majd megmutatjuk, hogy tudunk mi üzletelni! És legkedvesebb ételünk a tejberizs! Vasárnap. Hét közben vízbe sóval is megteszi. Tuti vegák vagyunk, húst már csak az öregek otthonában a notórius fogyasztók esznek. Az is teljesen koleszterin mentes, macska és patkányhús. Chau Cheng barátom mindig azt mondja: Látod ez nem szálkás! Erősíti a génjeidet, valóságos génterápia. És milyen ocó!

Beküldte: cens at 2:18 DU
Kategória: .

hétfő, június 06, 2011

Orbán Viktor - a munka becsülete

A kilencedik Kötcsei találkozón Orbán Viktor szerint ha mi - mármint az ország - nem győzzük le az államadósságot és a munkanélküliséget, akkor azok győznek le bennünket. Milyen igaz!

Nos az államadósságot elsősorban nem kell növelni! Azután lehet célul kitűzni a csökkentést.

A munka nélküliség legyőzése a munkahelyek teremtésében van. De nem a magán szféráéban, hanem az állami munkahelyek teremtésében. Állami pénzből. Ez szöges ellentétben van az állam érdekeltségekkel.

Az hogy a magén szféra mennyire gazdaságos az látszik az ország valós gazdasági helyzetén. Ez már csak azért sem lehet gazdaságos mert ha nem ússza meg a kapcsolatain keresztűl azt, hogy maga az állam tegye tönkre akkor eleve gazdaságtalan. A könyveléssel sokminden eltüntethető kivéve a maradványt. Ha ez semmi akkor ez lesz az eredmény is. Ez persze önmagában is pozitívum lenne de álltalában minden második esetben negatív a valós eredmény. Vagyis a hazánkban működő - kis jóindulattal lehet működőnek nevezni - gazdasági struktúra, platform, nevezd ahogy akarod - egy kalap szerencsétlenség.

Vissza kell állítani a munka becsületét - beleértve a kétkezi munkáét is. - ekkor többen röhögő görcsöt kaptak. 1986-ban Magyarországon szégyellte magát az, akinek csak szakmája volt. Ilyen volt a politika. Németországban meg jól keresett, ha ki tudott menni. Ott a kutya nem kérdezte, hogy milyen érettségije van, a munkájából látszott, hogy el tudja e végezni a feladatot vagy sem. Ért hozzá, vagy sem. Sajnos ez a tézis nem csak a vasesztergálásra, de a politizálásra és a jogalkotásra is igaz! Az eredmény itt is jól látható. Na, most a Német gazdaság hozzáértő kezekben jól működik. A Magyart meg látjuk, hogy. Ott és egész nyugat Európában minden szakma minden tudás megbecsült, megfizetett és támogatott. Itt majd olyan lesz. Csak érd meg. Most jönnek rá, hogy lassan nem csak a népesség feltöltésében kell ferdeszemű barátainkra építeni, de ha szakmunka kell, akkor is a kici-kínai a megoldás. Anno, és most is a Német ember megtudta, és meg tudja fizetni a külföldi munkást. A Magyar ember vajon megtudja e? Mert ha a mai negyven-ötven éves korosztály zárdába vonul – nyugdíjba már több mint valószínű nem mehet, a temető meg közelebb van, mint a nyugdíj korhatár – akkor mi lesz a fiatalokkal. Ki javítja meg a vizet, a gázt, a villanyt – számítógépet vesz majd másikat

Elhangzott még, hogy vissza kell szorítani a bürokráciát, folytatni kell a Széchenyi Tervet, a munka vállalás megkönnyítését, és nagyszabású közmunkaprogramokat kell indítani. A bürokrácia visszaszorítása nem egyszerű mert nagyon kemény érdekek állnak a fenntartása mögött. Ez valami olyan, mint az epapir. Rengeteg pénz megspórolható lenne, ha alkalmaznák és az ezzel visszaélőket meg megbüntetnék úgy istenesen.

A Széchényi tervhez annyit, hogy egy kis átszervezéssel valóban betölthetné azt a szerepet, amit szántak neki, vagyis a vállalkozók pénzügyi átsegítését válságos gazdasági helyzetben.

A közmunka programok nagyszabású kiterjesztése, meg olyan mintha azt mondták volna 1811-ben, hogy a jó akkor jön el, ha mindenkiből boszorkány lesz aki nőnemű. Azt nem szabad elfelejteni, hogy amíg Magyarországon köztörvényes bűnözőket ítélnek közmunkára, addig a közmunkaprogram annyit ér, mint angol WC-ben az epapir! Valahogy más a feelingje.

Beküldte: cens at 4:40 DE
Javította: hétfő, június 06, 2011 6:09 DE
Kategória: .

hétfő, május 23, 2011

Hol volt, hol nem volt......

"A következő néhány évben nagyon komoly és nehéz munka vár Magyarországra" - nem mintha eddig Hencidától Boncidáig csak vidámkodtunk volna - de tudod ez a "Hol volt holnem volt".

Aztán majd az is jön, hogy kis országunk fellendül, és mindenkinek jó lesz. Hát ez meg a vége, vagyis az Álmodjatok szépeket, jóéjszakát gyerekek!

Kedveskéim ezt a mesét előadta Lázár Győrgy, Kádár János, Grósz Károly és sok más mugli-king aki mind azt álmodta, hogy Ő majd meghatározhat valamit is a nagy kenyérsütés ceremóniájából. Persze csak addig míg valaki meg nem hívta, hogy kettesben a fülébe súgja, hogy Ők nem arra gondoltak amire a kedves vendég. Aztán minden úgy lett ahogy a kedves vendég eleinte nem akarta. Igazándiból már a Piroska és a farkas meséje is többet változott mint az az aktuális kormánypárt vezetője álltal közvetítetet tan mese, hogy dolgozzátok ki a beleteket éhbérért, adózzatok bőséggel, és éljetek mint a király, szabadon, ahogy én akarom! Tudni illik az országnak sem hadserege - ami van az stratégiailag nevetséges - sem saját ipara nincs. MINDENT ELADTAK! A tandíj megfizetése nem marad el. Az Államkincstár kong az ürességtől, a nemzeti deficit a kamatokkal és a hazugságokkal együtt sem csökken. Már nem negyven évvel vagyunk elmaradva a nyugattól, azonban szerintem az a tizenöt is sok! De! A Soproni sportcsarnokban elhangzottak is arra utalnak, hogy itt nagy változások lesznek. Ha Magyarország rendőrállam lesz és minden második ember rendőr lesz, minden harmadik besúgó akkor az egyesek rábasztak, de munkanélküli nem lesz senki. Mert egyesek a börtönökben ülnek mint elitéltek, ezek ugye foglakoztatottak. De még mindig nem tudjuk ki fog dolgozni itthon. Mert, hogy külföldön azt ugye tudjuk. Nem csak az orvosok mennek el meg az ápolók de mindenki más is akinek a külföldön adott bér maga az éden. Persze ha vissza kérjük az oktatásuk árát, az egész más! De akkor ha egy ZH. megiráskor egyest adnak, akkor a tanár fizet, mert nem tanította meg az anyagot? Nonszensz marhaságokkal foglalják le az emberek gondolatait azért, hogy ne foglakozzanak a lényegi dolgokkal. ...és álmodjatok szépeket,..........!

Jön Viktor!  

Beküldte: cens at 5:23 DE
Javította: hétfő, május 23, 2011 6:21 DE
Kategória: .