« OBV:Kukik és shallerek - bestceller! | Home | Ez meg látta, ez meg......, ez meg fizeti »

vasárnap, július 24, 2011

Rendőrök, Robotzsaruk poszt nélkül

"A szaktárca 2014-ig, a ciklus végéig 30 százalékkal emelné a béreket, de differenciáltan. A rendõrök fizetését a teljesítmény, a munkakör nehézsége és az elvégzett munka minõsége határozná meg. Megszüntetnék az úgynevezett rendfokozati és az elõmeneteli rendszert, és egy teljesen új elemet hoznak be, amely arról szól, hogy élethoszszig kell tanulniuk a rendõröknek, akik 25 év szolgálati viszony után sem mehetnének nyugdíjba, csak könnyített szolgálatot kérhetnének. A 65 éves általános nyugdíjkorhatárt a rendõrökre is kiterjesztenék, de 60 éves korukban rendelkezési állományba helyezhetnék õket" - olvasható a Hajdú Bihari Napló július 24. -i cikkében.

Hát kérem ebben a cikkben leírtak rámutatnak, hogy hazánkban nem csak egyes rádiók bemondói alkotnak Luzer SC.-ket ( sport club - kedvtelésből hülye) de a kormányba is egyre több ilyen tömörülés lelhető fel. Biztos figyelembe veszik az ember fiziológiai teljesítő képességét és szellemi kapacitását. És biztos tudományos alapokon. ( A marhája. ) De azt nem látom, hogy ha eddig tanulnia kell, mit tanítanak : melyik kezedbe fogd a kanalat ha eszel? Vagy a relativitás elmélet és az antianyag elmélet ötvözést a fekete lyukkal. Esetleg a génsebészet rejtelmeit a DNS lánc bemagolását. Mivel táppénzre nem mehet, mi lesz ha beteg és kimarad az oktatásról? Beírást kap amit szegény hatvanhárom éves hadnagyocskának alá kell majd alá íratnia a 35 éves gyerekével? Mert ugye a szülők már nem biztos, hogy kéznél vannak. Aztán a 60 éves rendelkezésre állót hirtelen beriasztják hadrendbe állásra - meg egy kis gyakorlatozásra - szinten tartás végett. Már ha idejében összetudja kapni magát dolgavéheztével. Mer ha nem, akkor ennek a riogatásnak furcsa vége lehet!

A rendfokozat helyett milyen mérce lesz? Mert az orvosi mérce az ugye olyan amilyen-de adott. Ha agysebész vagy többet keresel mintha csak tyúkszem vágó. Itt mi lesz? Ha heroint fogtál többet kapsz mintha a kutyákat gondozod? Szegény ebek kihalhatnak! Aztán eddig bemutatkozott egy rendőr általában tudtuk, vagy sejhettük az elvárhatót a rangfokozat alapján. De ezután, hogy? Bemutatkozik : Görcs Dömötör fizetésem 506 ezer háromszáztizenkettő HU Forint, Bruttyó!; és tudnom kell majd, hogy ő nem tisztasági osztályon öltöző őr?

De az illetékesek figyelmébe ajánlanám, hogy a bűnözők nem öregszenek. Az a réteg mindeddig megfiatalodik, és rájuk nem vonatkozik a nyújtott nyugdíjba vonulás korhatára. Azért 2086 környékén mikor sok 60-70 közötti aktív és ereje teljében levő zsaru fog üldözni 25-35 éves nyeszlettnek éppen mondható, de semmi képen sem felfogható bűnözőket, - hát Hollywood csak Magyarországon fog forgatni burlex filmeket. Az élet nagy becsapása az, hogy a mai 40-50 közötti ereje teljében lévő kormányzat magából indul ki. A saját jó pénzen, mesterségesen szinten tartott egészségi állapotából. De elárulom: egy neves rendező barátom 70 évesen azt mondta, hogy 50 éves korod előtt ne írj regényt és ne légy politikus! Lehet, hogy van benne valami? De akkor meddig Fiatal Demokrata az ember? Tudom; "Lelkében él a nemzet!" Jé! A szamár meg lovat nemzett! Hol az igazság mostanában? Mikor a FIDESZ-ben 50-60 éveseket látok, már a röhögés fog el pedig még meg se szólalt! Lehet, hogy akkor a húszéveseknek meg kell alakítani a KDESZ. ( Kölykök Demokrata Szövetsége) pártot?

De az a FIDESZ aki megszüntette a katonaságot, és tett egy két jó dolgot az országért, az hova lett? Mert ez a mi most van az egy nagy röhej. Az anti-politika kőbevésett összes szabályának megvalósítója. Az ellenzék, ha semmit sem tesz is simán nyerheti a következő választást! Kedves Viktor; mit csinálsz?

beküldte cens ekkor; 7:27 DE
Javította: vasárnap, július 24, 2011 8:53 DE
Kategória: