« Kulcsom kulcsom mond meg nékem! | Home | Csak lesünk mint a moziban! »

vasárnap, október 02, 2011

A Macska meg a farka!

Kedveskéim! Tudjátok mikor a Gyurcsány Feri ( látod ez a demokrácia - ez a közvetlen baráti hangulat ) azt mondta "el lehet innen menni!" azt nem tette hozzá, hogy addig kell ezt mérlegelni amíg lehet. Most derül csak ki, hogy ez inkább figyelmeztetés volt, mintsem fenyegetés?! Mert ha a FIDESZ tovább fokozza a demokráciának álcázott diktatúráját, hát nem igen lesz esélyed se még a mérlegelésre se, nemhogy arra, hogy elhúzd a beled ebből a lutyfuszból, amit most már jó szándékkal sem lehet nevezni demokratikus, Európai, politikai rendszernek.

Legközelebb olyan pártra szavazzatok amelyiknek az elnöke cipész. Mert akkor lehet, hogy a cipőink lyukasok és kényelmetlenek lesznek, de az ország jogbiztonsága, társadalmi berendezkedése és morálja élhető lesz. Tudod mi a legbiztatóbb, hogy kis országunkat valaki a hét vezér közül, "fölrakta a forgóra" oszt az óta is pörög, mint macska a farkára kötött papír masnit kergetve. (szerintem Álmos lehetett a ludas)

Tudod 1989 óta ugyan azt hallgatom, - apropó, előtte is azt hallgattuk csak máskép - hogy majd jobb lesz. De nem lett. Meg, hogy most azért nem sikerült, mert..... Tudod mindenkinek 1 - jól nézd meg és számold át! Mindenkinek egy rohadt élete van. Totál nem mindegy, hogy milyen. Szerintem minden megválasztandó pártnak adni kellene egy esélyt, hogy megválasztása előtt ismertesse jövőbeni politikáját. Ha nem teszi nem kell megválasztani, mert nincs neki. Akinek meg nincsenek tervei, elképzelései, annak csak a kapkodás és a káosz marad. A hatalom nagyon kevés a jó politikához, a jó vezetéshez meg szinte semmire sem elég, mert diktatúrát szül. A diktatúrák meg bukásra vannak ítélve, csak idő kérdése. Erre tanúm a történelem.

beküldte cens ekkor; 6:00 DU
Javította: vasárnap, október 02, 2011 6:30 DU
Kategória: