« március 2012 | Főoldal | október 2011 »

péntek, február 24, 2012

Nem kapnak fizetéstNem kapnak fizetést
Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:40 DE
Kategória;: cikkek

Csak most kezdődik a játék?Csak most kezdődik a játék?

Ez a link a Hír tv. rss hírcsatornájára mutat. Titkolódzási vagy anyagi okokból a tartalmi előzetesek lemaradtak. Igazi "magyarmódi"!

Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:41 DE
Javította;: péntek, február 24, 2012 10:01 DE
Kategória;:

A lényeg csak most jön. Újdonságértesítő

Úristen, mi van itt? Emberemlékezet óta nem írtunk ilyen sok új lemezről egyszerre, ráadásul nemcsak, hogy újak, de a túlnyomó többségük még jó is. Van itt riffelős noise-pop, szorongós dubstep, melankolikus életbölcseletek, és még egy csomó nagyszerű debütáló lemez. Mit akarunk még?!

A lényeg csak most jön. Újdonságértesítő
Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:44 DE
Kategória;:

Bocsánatot kért a melegpornót sugárzó jazzrádió

A népszerű internetes JazzFM egy könnyed koraesti műsorában a jazz mellett melegpornó hangjait lehetett hallani. Az adó bocsánatot kért; állítólag hackerek műve az egész.

Bocsánatot kért a melegpornót sugárzó jazzrádió
Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:51 DE
Kategória;:

Mi van a pici retikülödben?

Ti nem voltatok kiváncsiak soha, hogy mikor egy sztár végigsétál a piros szőnyegen, mi lehet abban a picike retikülben, ami nélkül képtelen végigcsinálni az estét? Megkérdeztem néhány sminkest és stylistot, és íme a válasz..Mi van a pici retikülödben?

.....hát, nem atombomba

Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:52 DE
Kategória;:

Újabb életmentő szilikonmell

Egyre több nő szerepel a hírekben azzal a történettel, hogy az implantátumának köszönheti az életét. A mostani eset is rémisztő: az ohio-i lányt a saját barátja bántalmazta, többször is mellkason szúrta, de a műmell szerencsére megvédte őt a sérülésektől.Újabb életmentő szilikonmell
a paliknak nincs szerencséjük.
Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:53 DE
Javította;: péntek, február 24, 2012 9:54 DE
Kategória;:

Pálffy az e-cigarettával kapcsolatos szabályozást sürgette

Hogyan kívánja a kormányzat szabályozni a füst helyett vízpárát eregető e-cigarettát? - tette fel a következő azonnali kérdést Pálffy István KDNP-s képviselő. A hirtelen támadt kereslet miatt a készletet elkapkodták, ugyanakkor a piac és a használat módja is szabályozatlan. Mikor oldódik meg ez a helyzet, lehet-e esetleg gyógyászati eszközként gyógyszertárakban kapni majd? Szócska Miklós államtitkár válaszában elismerte, tisztában vannak azzal, hogy ez a terület szabályozatlan. Lépni fogunk - ígérte az államtitkár.

Pálffy az e-cigarettával kapcsolatos szabályozást sürgette
Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:54 DE
Kategória;:

Orbánt ellen- és szimpátiatüntetők várják ma Németországban

Frankfurtba utazik ma Orbán Viktor. A kormányfő találkozik Hessen tartomány miniszterelnökével. A német városban tüntetés is lesz a magyar miniszterelnök ellen, ám a szimpátiatüntetésnek nem volt helye.

Orbánt ellen- és szimpátiatüntetők várják ma Németországban
Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:55 DE
Kategória;:

Ubuntu: az okostelefonod a következő PC-d

A jövő heti barcelonai Mobile World Congressen mutatja be a Canonical új fejlesztését, az Ubuntu for Androidot. A vállalat elképzelése szerint egy dokkolóba állított, monitorra vagy tévére kapcsolt erős okostelefon megfelelő teljesítményű ahhoz, hogy akár asztali gépként is működhessen, ehhez biztosítja a szoftverkörnyzetet az Ubuntu.Ubuntu: az okostelefonod a következő PC-d
Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:55 DE
Kategória;:

Titokban követett egyes internetezőket a Google

A Wall Street Journal hosszú leleplező cikke arról számol be, hogy a Google és több más hirdetési vállalat kikerülte a böngészők adatvédelmi beállításait több millió számítógépen és annak ellenére követte a felhasználókat, hogy azok meg voltak róla győződve, hogy blokkolva vannak a cookie-k.Titokban követett egyes internetezőket a Google

.....engem is követtek, de mikor megálltam, hátulról nekem jöttek. És most itt vagyok meglőve.

Beküldte eredeti szerző ekkor; 9:57 DE
Kategória;: