Linux-bilux 2 szigorúan kezdőknek ajánlva  ©

Mottó: "A szeg beveréséhez nem kell tudni miből van a kalapács"

 


Desctop

 

Honlap
Bevezető
Ubuntu telepítése
Linux Kezdő
Linux-bilux
Open Suse
Novell Suse
Mandriva Linux
Microsoft News
Windows Vista
Widows Longhorn
Tárcsázó Suse
G-OS egy új LINUX
UBUNTU Linux
Tárcsázó Fedora
Fedora 7
Fedora 7 Tartalmak
Fedora 7 - Internet
Fedora 7 - Beállítás
Fedora 7 Beállítás 2
Apróságok - menük
Letöltés
UHU-Linux emlék kép
Linux linkek

 

 

Microsoft Office 2007 Próbaverzió

 

Regisztráció nélkül egyes funkciók nem érhetők el!

 

 

 

Frissíteni kell és regisztrálni a teljes használhatósághoz.

 

és működik


 

 

 

 

Egy kacsintás erejéig bepillantunk a Windows LONGHORN utódja és megszelídített változatának felületére a Vistába. Akinek van, annak vélhetőleg semmi érdemleges nem fog itt előkerülni, de nem is ez a cél. Csupán úgymond a kezdő felhasználó rövidke tájékoztatása erről a rendszerről is, hogy ne legyen olyan egyoldalú a Linux pártolása részünkről.

Rögtön ide; ez nem fizetet blabla, saját tapasztalat alapján csak úgy mandinerből, ahogy tapasztaltuk.

 MIKOR KALAPOT EMELHET A REDHAT!

Mivel a Linux disztribúciók körében változatlan, megosztott első helyen a Red Hat és a Suse Linux áll így nyugodtan leírható, hogy ugyan a Windows Vista alapjaiban más mint az Windows XP és biztos okoz gondokat is a régi fájlrendszerek alkalmazástechnológiájában, azonban úgy tapasztaltuk, hogy a frissítések letöltése és alkalmazása után, tökéletes. Jobb mint bármelyik rendszer ami eddig a kezünkbe került a WINDOWS és LINUX technológiákat figyelembe véve.

A Machintost nem vesszük alapul, mivel Amerikai felhasználói piac a célfelhasználói bázisa, más technológiát használ, nálunk nem eléggé elterjedt és ismert, és nagyon drága valamint specifikus felhasználói kört céloz meg. Egyébként tökéletes.

Körültekintően összeválogatott megoldások tömkelegét viszonylag kis helyen, nagyon jó grafikával kiválóan alkotta meg a Microsoft. Tű éles felületek. Gyors működés. Hatékony biztonsági rendszer. Sok jó dolog Microsoftosítva a Linux alapokból, és a Machintosból.

/Most ez teljesen él nélkül jegyeztük meg. Mindenkinek csak ajánlanánk, ha egyébként is Windows párti, mert ugye Magyar ember nem fél ember, ha nem velem, ellenem, szóval itt is több pártúság alakult ki mint a politikában, és az ellenfél csak luser /vesztes/ lehet, ezért bele kell taposni a földbe, le kell hordani mindennek, vesszen még az írmagja is!/

Mivel mi nem ezt valljuk, csupán pártoljuk a Linux rendszert mert szabad felhasználású, teljes, és ingyenes eszköz az emberek szolgálatában - úgy gondoljuk, hogy ami jó azt mindenképpen publikálni kell, hogy az emberek megismerjék. Nos a Windows Vista ilyen. Kiváló levelezője a Vistának  a Windows Mail, amihez könnyen beszerezhető a Windows Live Mail ami egy két pluszt is tartogat számunkra mint a levél értesítő, amihez természetesen hálózati kapcsolat megléte szükséges. Klassz animált menük, szép színek, kellemes hátterek, áttekinthetőség, könnyű kezelés és gyors működés / hardver függő/ jellemzi a Vista működését. Szerintünk nagyon jó, a hálózat telepítéstől a WIFI technológián keresztül, az USB  kezelésig minden része a kommunikációs platformnak.

Ha lúd legyen kövér alapon az új Vista alapra kell egy új Microsoft Office is. Ebből egy 60 napos próba verzió állt rendelkezésünkre, ami a regisztrálás és egyéb csacskaságok elvégzése után 100%-os teljes rendszerként nyúzható, és egyébként mindenki számára elérhető a Microsoft honlapján. Valóban sok újdonságot tartalmaz a lenyíló menük és a felületek átformálása tetszetős, kiválóan remekbeszabott irodai rendszert alkot. A Windows Movimaker programja könnyű kezelhetőségével segít kis klipek esetleg podcastok elkészítésében.

Nos bemutató kommentárként talán ennyi elég is. A speciális webhelyek mindenkinek rendelkezésre állnak a rendszer közelebbi megismerése céljából.

 

A Microsoft Word 2007

       A menük felül változnak

 

 

 

     2 menü

 

 

    Boríték címzés

 

 

Üdv; Cens

 

 

 

 

 

Elrendezés

Az asztal

 

 

 

 

 

A vezérlőpult

 

 

 

A naptár és óra

 

 

 

Főmenü

 

 

Média lejátszó

 

 

Windows Mail

 

Windows Mail nyitólap

 

 

 

A kezdőpont

 

 

 

   

Email cens
2020.10.13. Cens.hu

  Statikus számláló
counters