« október 2011 | Home | augusztus 2011 »

szerda, szeptember 28, 2011

Kulcsom kulcsom mond meg nékem!

AZ LMP 3 kulcsos adórendszerrel egyszerre oldja meg kisországunk nagy problémáját. Válságálló munkahelyek, hogyan jönnek létre? Nincs válság! Mert megoldja a 3 kulcsos adó rendszer! Ha nincs válság, minden munkahely válságálló! Kérdés, hogy az adó megoldhatja e, egy egyre gyengülő gazdasági infrastruktúra konfliktusait. Ezek az egyre csökkenő nyereség, az egyre silányabb munkaerő, a piac beszűkülése és a szociális válság.

Straszburgban kitalálták, hogy most már nincs tovább gazdasági laza-paca! Mert megy a büntetés! Mi lesz itt?! Valaki azt mondta; Magyarország Európa zártosztálya. Hát ez egyre inkább realizálódik. A politikai káoszban az ország gazdasági problémáját mindig az a párt akarja szerinte bizonyíthatóan megoldani, aki épp nincs hatalmon. Az amelyik hatalmon van az a többiek szerint mindig az aktuális hülye. Aki mindent tud, csak azt nem amiért meg választották. Hát ez elég gyerekes, de így van! Ezzel szemben egyetlen hatalmon lévő pártnak sem sikerül olyan gazdasági csodafegyvert létrehozni, ami egy egységesen megelégedett országot, egy termelő erővel és termelési stratégiával rendelkező ipari és mezőgazdasági kultúrát tudott volna produkálni kis hazánkban.

Beküldte cens at 10:36 DU
Kategória: .

vasárnap, szeptember 25, 2011

A "kis herceg" álma!

"A miniszterelnök szerint a törvényeknek – a korábbiakkal ellentétben – a becsületes embereket kell védeniük, és nem a bűnözőket. Vége a visszaélések, a becstelenség, a stiklik és a kifosztás korszakának – jelentette ki Orbán Viktor szombat délután tiszthelyettes rendőrök ünnepélyes eskütételén a budapesti Hősök terén."

Kívánom így legyen!

Akkor a rendőrségre semmi szükség sem lesz, mehetnek nyugdíjba már a tiszté avatásukat követő napon. Vagy nem is kell tiszt se mert rendőr sem kell. Meg igazság-szolgáltatás se, hiszen mindenki egyenes becsületes munkával megszerzett becsületes rendszeres havi állami jövedelemből tudásának és munkakörének megfelelően jól él. Van lakása, kocsija, havi (perpillanat) 400 ezer forintos nettó jövedelme. Bőrszinre és nemre való tekintet nélkül!

Kérdés: Hülye vagyok?

Válasz:

Beküldte cens at 6:11 DE
Kategória: .

péntek, szeptember 23, 2011

Több tízezer munkahely Magyarországon!

Több tízezer munkahely létrehozásnak szándékával folynak tárgyalások és egyeztetések, a Kínai Népköztársaság illetékeseivel. Kérem. Még munkahelyteremtő gyártógépet is Magyarországon kívánnak majdan gyártatni. Itt annyi munkahely lesz, hogy még az óvodásoknak is jut egy-egy nyolcórás állás, illetve ülés. Gumibugyibanacsoki szisztémára épülő a megtévesztésre, megtévesztésig hasonlító ígéretek tömkelege. Mire ezek létrejönnek, mi leszünk azok, akiken keresztül, Kína megveszi kilóra mindazt, amit Európai Uniónak hívnak. Vagyis „Lesz maga juszt is az enyém” alapon mikor az EU központ SHANGHAI tartomány jogú városban lesz akkor már mi is Euróval fizetünk, csak a hátúlján a Kínai vörös félhold fog ránk nézni , lesütött szemmel! Tehát! Megbosszuljuk a Swizerlandi trükkös tojást. Senki sem lesz itt SCH-ban eladósodva! Legfeljebb yenbe! De milyenbe! Na majd akkor szólj egy rossz szót is a svájvi frankról! Az EU-t úgymond jól megszívtuk. De Kínával majd megmutatjuk, hogy tudunk mi üzletelni! És legkedvesebb ételünk a tejberizs! Vasárnap. Hét közben vízbe sóval is megteszi. Tuti vegák vagyunk, húst már csak az öregek otthonában a notórius fogyasztók esznek. Az is teljesen koleszterin mentes, macska és patkányhús. Chau Cheng barátom mindig azt mondja: Látod ez nem szálkás! Erősíti a génjeidet, valóságos génterápia. És milyen ocó!

Beküldte cens at 2:18 DU
Kategória: .

vasárnap, szeptember 11, 2011

Hitelbe dőlve!

Na, melyik úját harapja meg a kormány? És kinek a pénzéből fedezi a különbség megfizetését? Mi van azokkal, akik nagy veszteség árán kiszálltak a hitelből? Ezt ki adja vissza nekik? Vagy a becsületesek mindig ráfáznak? Ja és a bankok mit szólnak a semmibe vett egyezségek állami rendezése kapcsán keletkező veszteséghez? Ez nem jelenti majd a jogbiztonság politikai semmibevételét? Megint visszamenőlegesen akarnak törvényt módosítani? „Cipésznek jó cipője…..”, jogásznak meg minek a jog?

Beküldte cens at 6:52 DU
Kategória:

szerda, szeptember 07, 2011

Justicia karja lelfele lóg!

Precedens ítélet született Magyarországon a másodfokú bíróság ítéletével Stoll András ügyében! Erre bármikor, bárki hivatkozhat, ha hasonlóan jól berúgott kábítózott és esetleg elhagyta a helyszínt. Stoll ügyvédje szerint, ezen dolgokért ha nem Stoll Andrásról lenne szó egy közönséges Magyar állampolgár semmit sem kapna. Másik leszögezett álláspontja, hogy a jogerősen kimondott ítélet - beállítása szerint - szinte feltétel nélkül megfelezendő! És a lényeg, hogy a köztudatban ez maradjon. 5 hónap. Vagyis akkor ezek szerint, ha nem követsz el odabent valmi súlyos fegyelmi vétséget, akkor kérheted a letöltendőd megfelezését! Szegény Whyshkis! Be se tudta volna fejezni a tanulmányit ha ezt tudja. Nos ezentúl ehetsz, ihatsz, mulatozhatsz és kokózhatsz, ja és kedvedre karambolozgathatsz ha megér ez neked 5 hónapot meg egy neves ügyvédnek az árát! Ja és ha tíz évet kapnál, akkor az csak öt! Jártál iskolába ugye? Akkor tiszta sor. A tíz, az öt! Hát ha visszahoznák a halál büntit, és azt kapsz bármely okból, akkor így jártál! Bár egy jó ügyvád még azt is megtudja feleztetni!

Sírfelirat: Félig elhunytam 2011.

Társadalmi munkában minden héten virágot viszek az ügyemben érintettek sírjára. Keddenként a sajátomra.

Beküldte cens at 10:01 DE
Javította: szerda, szeptember 07, 2011 2:55 DU
Kategória: