« január 2012 | Home | október 2011 »

szombat, november 26, 2011

Mondhattad volna!

Mondhattad volna 1989-ben, hogy Te, tulajdon képen nem értesz semmihez. Csak csinálnod kell valamit, amiből jól meg tudsz élni. Mondhattad volna, hogy nincs semmi identitás meg efféle marhaság, még csak elveid sincsenek. Mondhattad volna, hogy a pénz az egyetlen, ami boldoggá tesz és leszarod, hogy mi van az országgal. Mondhattad volna, hogy utálod a politikát a lelked mélyén és nagyíven teszel rá, hogy, hogyan élnek az emberek, a felelősség mindig hárítható. Mondhattad volna, most nem kellene levonnom ezt a konklúziót. Hogy hazudozni mindenki tud és, hogy a köztudatot könnyű befolyásolni - mondhattad volna, hogy; Te sem vagy különb a "Deákné vásznánál". Tudom a rúgni és a dugni szó között csak egy betű a különbség, de az eredmény óriási, ha a seggedről van szó! Olyasmi ez, mint az amerikai angolban a relives, relieves hol is szintén csak egy betű a különbség és biztos, hogy nagy jelentőségű, ha a fájdalomról beszélünk. Vagyis ami itt történik annak semmi köze ahhoz, amit 1989 tájékán a FIDESZ jelentett és ehhez nem kell mutogatni a gazdasági válságra. Ehhez az kell, hogy számba vegyük, hogy az ország nem rendelkezik önálló bevételekkel, termelő helyekkel, mert nem állít elő önállóan értéket sem, nemhogy megfelelő értéktöbbletet. A külföldi tőke nem hülye; nem azért fektet be ebbe a régióba, hogy ne jusson magas haszonhoz. Ehhez csak a kamatok által tud jutni, Ha nincs kamat vagy megfelelő azonnali plusz mondjuk a többi országhoz viszonyítva, adó vagy járulék, vagy bármilyen mentesség formájában akkor elviszi a pénzt kellemesebb helyre, ahol mind ezt dalolva megkapja. Aki pénzt fektet be, az feltételekhez köti. De ezek a termelő egységek nem lesznek Magyar termelő egységek, és ami az államnak marad az nem más, mint az adó és járulék valamint a különböző később kitalálható befizetési kötelezettség, vagyis a nyereség vagy a haszon töredéke. Az állam vagy felismeri, hogy saját Magyar munkahelyeket teremt esetleg részben külföldi tőke bevonásával - ami óriási különbség ahhoz viszonyítva, hogy adómentesen dolgoztathat 2-3-5 évig, szinte ingyen kap földet a gyár felhúzáshoz és mindösszesen foglalkoztatnia kell ezért x darab embert, ami nem is biztos, hogy magyar, lehet cseh, szlovák, kínai. Ez nem segíti még a Magyar munkaerő piacot sem, viszont még azt a kevéske adót is kiveszi az állam kezéből, amiből egyébként sem tud megélni csak az IMF segítségével. Ekkora barmot, aki ezt kitalálta és megengedte, hát dicsérjük az urat!

Titkos szolgálat kell ahhoz, hogy megtalálja a Magyar kormány, hogy ki a csoda szórakozik a Magyar gazdasággal? Hát gyerekek ez már ingyen cirkusz, és a bohóc az, aki ilyesmit kieszel. Hát mondjuk, ha 3 hét alatt jogi végzettségű emberkének bírói papírt lehet csinálni, akkor egy ilyen gyors talpalón éjjeliőrből könnyen lehet tikos ügynök is; „A vesztes Titkos ügynök esete Amerikában.” Tessék! Már csak meg kell írni. Canesban még nyerhetünk is vele. A gond az, hogy ezzel nagymértékben lejáratja az ország vezetése a saját gazdasági image-t. Igaz ez nem igazán jó kifejezés, mert nem a róla alkotott képet ferdíti el, hanem azt okozza, hogy hülyének (outsieder-nek) nézik külföldön a magyar pénzpiac ismert résztvevőit. És ez nagyobb gond, mint az, hogy az egyébként tudott probléma ismert szereplőjét megnevezzék. Csak a gyengébbek kedvéért ez nem Orbán Viktor és nem Gyurcsány Ferenc.

Beküldte cens at 6:32 DU
Javította: kedd, január 03, 2012 3:01 DU
Kategória:

csütörtök, november 24, 2011

Szélsebes vonatunk repül mint a szél!

Éljen és erőssödjék a Kínai Magyar barátság! (Mekkorát nyalok! (:P) Figyeled!) Az Orbán kabinet létrehozza a nemzeti TITKOS SZOLGÁLATOT. Na, ez már akkor nem is olyan TITKOS. Így az, hogy létrehozzák e, - a nem titkos szolgálatot kérdésessé válik. Ez lenne a NIBEK. Aztán a másik természetes dolog, hogy a hulla nem mozog, a kormány nemzetbiztonsága meg minden adathoz hozzá kell, hogy tudjon jusson bárkiről. Bárkitől. Hátha kiderül, hogy a bokorban bujkáló titkos ügynök csak egy vadmalac. Ja, hogy a banki adatokhoz is. Hát amilyen mélyszegénység itt hamarosan jönni fog, ahhoz a pár még fenntartott bankkártya adatához nyugodtan hozzájuthat. De ahhoz meg minek, hiszen úgy is egy padban ülnek a tulajdonosok, vagyis elég jól ismerik egymást. A bankokba se fognak szegény nem titkos titkosügynökök belezavarodni, mert azt az egy, esetleg két bankot, ami még Magyarországban üzletet lát és marad azt osztán könnyen át lehet majd fésülni. A legtöbb bankszámlán úgy is az "ELADÓ" tábla fog lógni meg a " HITELÁTVÁLALÁSSAL; 0 FT." felirat. Aztán meg igen is azt a büdös lábú piszkos kapitalista kommunistát, aki még húsz év távlatából sem volt képes átállni, hát azt csak derítsék fel! Had röhögjön! Aztán meg vége a négynapos matricának is. Hú! Hát ez már tényleg a legszegényebbeket sújtja! Tudod, aki már a 430 Ft-os benzint se képes megfizetni a tizenhat hengeres Bentlye kocsijába, ami százon megússza 25 literrel. Hát kétségbe is vagyok esve. Most akkor már látom amint meztiláb megy a paraszt bácsika az autópályán és hajtja maga előtt a tehenet; odamegy hozzá az egyik közszolga - abból a 30000-ből - akit elbocsájtottak: na, hol az autópálya matrica? Hát megette a tehén. És tudod hova lesz nehéz bejutni jövőre? Nem a színművészetire! A munkanélküliek közzé! Mert annyian lesznek!

Beküldte cens at 7:49 DU
Javította: péntek, november 25, 2011 7:48 DE
Kategória:

A Kommunisták bűne

A Kommunisták bűne!

1.§ A FIDESZ.-nek igaza van!

2.§ Ha nincs igaza, automatikusan az 1.§ lép életbe!

3.§ Az előzőleg hatalmon volt szocialistákat, kommunistákat, homokistákat és a Pistákat mind-mind el kell számoltatni! Van rajta sapka, nincs rajta sapka – mindegy! Van fitymája, - nincs (?) akkor varjatok neki meg ne fázzon! – szóval nem mindegy! Na de akkor nézzük csak a bűnösöket, ahogy illik! Végig a családfádon kiskomám! Hatod íziglen! Vagíis a szép apja se lehet senkinek semmilyen bűnös kommunista szervezet segítője, tagja, de még csak nézelődője se! Persze nincs kivétel a parlament tagjait is vizsgálni kell! Sőt! És aki tagadja a zsidóság ellen elkövetett bűnöket az ugye bűnös! Na akkor a bűnösöket meg kikell rúgni a parlamentből.

A FORRADALOM 1956-ban azért bukott el, mert nem kapott a nyugattól segítséget! Azéért nem mert Amerika és Anglia attól félt, hogy az Európába szétvert Náci csapattörzsek és töredék haderők a forradalmat a Náci haderő újra generálására és a háború kimenetelének megváltoztatására használják fel. És ez teljesen jogos félelem volt. De akkor talán a bűnösöket alapjaiban ott kellene keresni, akik engedték annak a „maréknyi kis Szovjetuniónak” - csak halkan jegyzem meg, hogy előző szövetségesüknek - hogy bekebelezze Magyarországot. ( Közös megegyezés alapján! ) Itt jegyezném meg; hogy azok a cigány és zsidó származásúak, akik most a FIDESZ. elszámoltatási marhaságait támogatják, gondoljanak abba bele, hogy esetleg ha mégis a NAGY NÉMET NEMZETI SZOCIALISTA PÁRT, - HITLER ÚR vezetésével - megnyeri a világháborút, akkor nekik a halvány gondolatuk sem ülne ott ahol most teljes valójukban élvezik az életet mint képviselők. Helyükön lehet, hogy csak egy szappan díszelegne. Hát ez pech!

Foci nyelven, hogy mindenki megértse; a pályán a meccs alatt a pályán küzdő ellenfelek és a nézőtéren, a szurkolók között is dúlhatnak érzelmek és indulatok. Keletkezhetnek vélt vagy való sérelmek, áldozatok. Ez a harcok identitásából egyszerűen és szükségszerűen következhet. Aki ezt nem veszi tudomásul, ne harcoljon! Ha megtámadnak, nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt eldöntsd!

4.§ A butaság széppé tesz! Nézz a kormányra!

Beküldte cens at 12:10 DU
Javította: csütörtök, november 24, 2011 1:46 DU
Kategória:

szombat, november 19, 2011

"Megváltoztak a körülmények"

- mondta a szóvivő. Micsoda éles látás. De Matolcsit leváltani nem lehet. Pedig egy pénzügyminiszter, aki nem ért a pénz-politikához és matekból se túl erős, hát ez elég mulatságos bulit ígér. De micsoda éles látás! Utaztál már liftben mikor valaki "elszólta" magát, aztán megjegyezte:"De büdös van!". Hát Shakspare nagy igazságot dobott a közösbe mikor emígyen szóla:"Színház az egész világ és ......" Tudod Fallabdázni úgy szoktunk, hogy... Politikálni meg úgy, hogy először tanulmányozunk, aztán értékelünk aztán figyelemmel kísérjük az előzőekben leszart pénzügyi elemzők konklúzióit, és végül kialakítjuk a közösen meghatározott saját véleményünket. Figyusz, basszus, - g mólba - most mi van? Ez hányadik szín? És az "Ember tragédiája", vagy a "Szentiván Éji álom"? És ki a szamár, meg ki játssza az Istent? Hol a rendező? És a spotok se jók! Az egyetlen gond, hogy nem én vagyok Búvár Kund, pedig süllyedünk kegyetlenül. Aki ennek a húzd meg erezd meg politikának felül az nagyot fog tévedni, ha elhiszi, hogy 1 Euro lehet egy Forint. Júniusban örülsz majd az 800 Ft-os benzin árnak is, és ha csapvizes hidrogén autód nem is lesz, még barackpálinkás lehet. Ehhez nem kell telefurkálnod a kertet olaj után kutakodva, elég ültetned egy-két tucat barackfát.

Beküldte cens at 6:57 DU
Kategória:

csütörtök, november 10, 2011

Játszunk Törvényesdit!

Nagy Nemzetünk Hatalmas kormánya, ( Éljen Orbán Orbanovics, Generalissimus, Viktor, Viktorovics, Viktorenkó! ) teljesen ésszerűen foglakoztatja a lakosság gondolatait. Tőrvényesdit játszik. Ha nem tudod mit kell tenned, várd meg, míg törvényben megkapod a teendőid illetve a meg nem teendőid listáját. És ugye egész más. Nem kerülsz zavarba, nincs, döntési kényszer nem leszel depressziós, tudod mit kell tenned, hisz törvény írja elő. Csak hajtsd végre vakon. Tudod, mint a kommunizmusban.

Lesz majd pisilési-törvény, kitörölheted- törvény és etikett törvény. Dugovics törvény is lesz melynek a Viagrára vonatkozó részét kíváncsian várjuk. Meg, hogy vedd be és, hogy-hogy vedd be törvény! A Vinca törvényt meg a lyányok várják, lehet, nem lehet, hogy lehet? Lesz adó-adó, egyre több, hogy a rendszer fenntartsa önmagát. Az ország egyik fele az APEH.- nél dolgozik, a másik fele meg nem dolgozik, ha van esze. Eközben kis országunk felvirágzik, mindenki smile lesz, meg facebook. A boldogság madara fog felettünk keringeni - dögkeselyű képében. ( Micsoda álca ) A forint az Euroval szemben olyan mélyen lesz, hogy az evolúció során kialakult háromszemű bányász-béka, a seggére nőt szemén keresztül sem fogja meglátni. Ez az ország, egy körbezárt Lipótmezőre kezd hasonlítani és a lejtő egyre meredekebb. De hol vannak az orvosok?

Beküldte cens at 5:44 DU
Javította: szombat, november 19, 2011 7:44 DU
Kategória:

csütörtök, november 03, 2011

Ez ö-ö-ö TV

Csak mondja be az adatait! A századik hívónak 10.000-szeres energia. Önre várunk!

Figyusz! Ne légy hülye! Ezt ne hagyd ki TE leszel a 100. hívó! Bimbó! Hát ilyen hülye vagy? Hát nem köl a lé? ..............Lesz vagy nem lesz...............................Ki lesz? .....................................Mi mindent megtettünk!...............................Figyelj! Egyetlen egy valakinek megváltozik az élete ! Meg nyitjuk a pénzcsapot..................Itt lesz vagy nem?.......................Hé! Három ország három királya! Hát senkinek se kell? Nagy itt a jólét!........................................-------------Unci és nunci mán nadon várja hívását!--------Csak bátran!-------..............Brrrrrrrr!....Brrrrrrrrrr!...........Brrrrrrrrrr!

Halló!..Itt..Orbán Viktor! A Magyar államnak szeretnék! Tudja az államadósságra valami gyógyírt?!

Mondom az adatokat; Béla, 1000 juniusában. De a Viktor is megteszi.

Igen,igen! Mineszterelnök úr! Már teszem is az Ön céduláját ide a Piramisra!

Reggel mikor kinéztem a kapun az utcában csak Porshe 911 esek álltak! A tehenünk lila lett, és a kályhában lobogott a tűz, pedig még be sem gyújtottam.

Ez bejött!

Beküldte cens at 3:10 DU
Javította: csütörtök, november 03, 2011 3:44 DU
Kategória: