« augusztus 2011 | Home | június 2011 »

szombat, július 30, 2011

Excusez-moi

Hát gyerekek ez a Dautsch Tomi! Hát, hogy,hogy megmondta? De, hogy?! Azt a! Hogy mit mondott azt a benzinkutaknál már bónusz pontokkal értékelik! Így nem idézem.

Pedig minden szava MAGYAR volt ebben a kis kérdésben, amit tett a TWITTEREN - ha csak meg nem hackelték a Twittert mint anyósomat. És tudod mit? Igaza vót! Mert az a bábkormány, ami itt megy, hogy egy Amerika képviselő kritizál, mi meg ugrunk rá? Hát igaz is ki is az a valaki, akinek a szava ennyire fontos? Ja, hogy hozzánk semmi köze mert se jólétünk se semmink nem is múlhat rajta de nyilvánosan leszarja a politikánkat a világ előtt mert megteheti? Ja, hát akkor mégis csak adódhat a kérdés, hogy ki a szar, az a Thomas Melia? Rokonod? Mé nem mondtad! Aztán, hogy erre Magyarország legkommunistább lapjában mutatnak rá és védik meg az egykori - nem is ismert - ellenfél becsületét, hát ez magán ügy, a köpenyegforgatás meg jó „biznic”.

Aztán Thomas Meliának, ha nem tetszik Amerikában majd lesz lehetősége Dautsch urat felhívni, ha akarja - ebből politikai hírt kreálni egyenlő az ország lejáratásával - esetleg válaszolhat a Twitteren. Ha ez a platform egyáltalán referens politikai vitatér.

De az újságnak hír kell. A rádió meg a média szajkózza. És igaz, azt nem írta le, az újságíró, hogy Ő hallotta miközben Dautsch úr ezt a bejegyzést tette, még durrantott is egy nagyot gúnyosan. De kb. annyi jelentősége lenne, mint annak, hogy mit is kérdezett Dautsch Úr Thomas Melia - val kapcsolatban a Twitteren. Leírhatom, mások miket raknak fel a Twitterre magukról meg a kis párjuk alhasi tájékáról, de akkor ez az újság identitás zavar miatt bedobja törölközőt. Egyébként: a stílus bárkinek a saját egyéniségét fejezi ki, az indulat egy emberi érzés, az hogy tanulatlan újságírók kiskirálynak vagy vélt erkölcsi bírának képzelik magukat és megfeledkeznek a demokrácia alapvető elemeiről így a szólásszabadságról az Magyarország belügye és a Média problémája. Az internet törvényeit pedig Kaliforniában & Floridában és nem Budapesten vésték kőbe.

Beküldte cens at 2:31 DU
Javította: szombat, július 30, 2011 3:19 DU
Kategória:

péntek, július 29, 2011

Ez meg látta, ez meg......, ez meg fizeti

A tökéletes történet emígyen szóla; Ez meglátta, ez elkurta, ez a marha meg megfizeti. Ha kicsi hazánk egyszer győztes lenne! Estenem, hogy itt minden, hogy menne? De ahogy látjuk ez nem így van - most. Mert ugye, ha a Görög válság bekövetkezikk, akkor a Svájci frank árfolyama az egekbe szökik. Na itt meg is nyugodhatnánk, mert uye ettől fejjebb már csak nincs semmi. Hiszed nem hiszed, de van! Ha az Amerikai gazdaság bedől, akkor az UFOK a Svájci frankkal fognak golfozni ott kinn az Űrben! Na erre varjál gombot. Ha mind ezt meguszná kishazánk NAGY forintja, mely már annyi viszontagságot kibírt, akkor meg jön a maya naptár vége, és aznap gondoltál nagyot vécézés közben utoljára. Hát kilátások azok vannak. Jelzem, hogy a Bálnazsír árának rohamos emelkedéséről még nincs is tudomásunk!

Beküldte cens at 9:05 DU
Javította: szombat, július 30, 2011 2:29 DU
Kategória:

vasárnap, július 24, 2011

Rendőrök, Robotzsaruk poszt nélkül

"A szaktárca 2014-ig, a ciklus végéig 30 százalékkal emelné a béreket, de differenciáltan. A rendõrök fizetését a teljesítmény, a munkakör nehézsége és az elvégzett munka minõsége határozná meg. Megszüntetnék az úgynevezett rendfokozati és az elõmeneteli rendszert, és egy teljesen új elemet hoznak be, amely arról szól, hogy élethoszszig kell tanulniuk a rendõröknek, akik 25 év szolgálati viszony után sem mehetnének nyugdíjba, csak könnyített szolgálatot kérhetnének. A 65 éves általános nyugdíjkorhatárt a rendõrökre is kiterjesztenék, de 60 éves korukban rendelkezési állományba helyezhetnék õket" - olvasható a Hajdú Bihari Napló július 24. -i cikkében.

Hát kérem ebben a cikkben leírtak rámutatnak, hogy hazánkban nem csak egyes rádiók bemondói alkotnak Luzer SC.-ket ( sport club - kedvtelésből hülye) de a kormányba is egyre több ilyen tömörülés lelhető fel. Biztos figyelembe veszik az ember fiziológiai teljesítő képességét és szellemi kapacitását. És biztos tudományos alapokon. ( A marhája. ) De azt nem látom, hogy ha eddig tanulnia kell, mit tanítanak : melyik kezedbe fogd a kanalat ha eszel? Vagy a relativitás elmélet és az antianyag elmélet ötvözést a fekete lyukkal. Esetleg a génsebészet rejtelmeit a DNS lánc bemagolását. Mivel táppénzre nem mehet, mi lesz ha beteg és kimarad az oktatásról? Beírást kap amit szegény hatvanhárom éves hadnagyocskának alá kell majd alá íratnia a 35 éves gyerekével? Mert ugye a szülők már nem biztos, hogy kéznél vannak. Aztán a 60 éves rendelkezésre állót hirtelen beriasztják hadrendbe állásra - meg egy kis gyakorlatozásra - szinten tartás végett. Már ha idejében összetudja kapni magát dolgavéheztével. Mer ha nem, akkor ennek a riogatásnak furcsa vége lehet!

A rendfokozat helyett milyen mérce lesz? Mert az orvosi mérce az ugye olyan amilyen-de adott. Ha agysebész vagy többet keresel mintha csak tyúkszem vágó. Itt mi lesz? Ha heroint fogtál többet kapsz mintha a kutyákat gondozod? Szegény ebek kihalhatnak! Aztán eddig bemutatkozott egy rendőr általában tudtuk, vagy sejhettük az elvárhatót a rangfokozat alapján. De ezután, hogy? Bemutatkozik : Görcs Dömötör fizetésem 506 ezer háromszáztizenkettő HU Forint, Bruttyó!; és tudnom kell majd, hogy ő nem tisztasági osztályon öltöző őr?

De az illetékesek figyelmébe ajánlanám, hogy a bűnözők nem öregszenek. Az a réteg mindeddig megfiatalodik, és rájuk nem vonatkozik a nyújtott nyugdíjba vonulás korhatára. Azért 2086 környékén mikor sok 60-70 közötti aktív és ereje teljében levő zsaru fog üldözni 25-35 éves nyeszlettnek éppen mondható, de semmi képen sem felfogható bűnözőket, - hát Hollywood csak Magyarországon fog forgatni burlex filmeket. Az élet nagy becsapása az, hogy a mai 40-50 közötti ereje teljében lévő kormányzat magából indul ki. A saját jó pénzen, mesterségesen szinten tartott egészségi állapotából. De elárulom: egy neves rendező barátom 70 évesen azt mondta, hogy 50 éves korod előtt ne írj regényt és ne légy politikus! Lehet, hogy van benne valami? De akkor meddig Fiatal Demokrata az ember? Tudom; "Lelkében él a nemzet!" Jé! A szamár meg lovat nemzett! Hol az igazság mostanában? Mikor a FIDESZ-ben 50-60 éveseket látok, már a röhögés fog el pedig még meg se szólalt! Lehet, hogy akkor a húszéveseknek meg kell alakítani a KDESZ. ( Kölykök Demokrata Szövetsége) pártot?

De az a FIDESZ aki megszüntette a katonaságot, és tett egy két jó dolgot az országért, az hova lett? Mert ez a mi most van az egy nagy röhej. Az anti-politika kőbevésett összes szabályának megvalósítója. Az ellenzék, ha semmit sem tesz is simán nyerheti a következő választást! Kedves Viktor; mit csinálsz?

Beküldte cens at 7:27 DE
Javította: vasárnap, július 24, 2011 8:53 DE
Kategória:

hétfő, július 04, 2011

OBV:Kukik és shallerek - bestceller!

OBV:Kukik és sallerek - bestseller! Írta ; Orbán Viktor és nem az Országos Büntetés Végrehajtási intézet. A szerző nyolcvanegy évesen, nyugdíjba vonulása első évfordulóján megírta minden idők legnagyobb bestsellerét a Kukik és sallerek című visszaemlékezéseit aktív munkás éveire. Hát kérem. Brezsnyev se írt volna különbet hajdanán! 2043-at írunk.

Az ország fele Kínában dolgozik a másik fele a börtönökben vagy közmunkásként. A parlamentemben 300 tanult cigány diplomata ásítozik. Középen bogrács, sül a birka is. Ma jó ebéd lesz. A kályhacső az égig ér. Fűtés helyett körbe futás a padsorok mentén spirális alakban. A könyvet mindenki kötelező olvasmányként elolvasta , lájkolta az interneten és elénekelte az Orbán bán belépője című "Itt kő kövön nem marad" kezdetű nemzeti dalt. Az EU.- anno 2011 környékén akkora kukit kapott tőlünk, hogy váratlanul összeomlott. Azóta már Ők is a Nagy Kínai Népköztársasági club tagjaivá léptek elő! BrrrrrKakukk! - már megint reggel van, de jó hogy csak álmodtam!

Beküldte cens at 7:32 DE
Javította: hétfő, július 04, 2011 8:21 DE
Kategória:

szombat, július 02, 2011

A Nagy FAL-vagy csak "Megveszlek kilóra!"

Kici oszág kici királya nagyot alkotott magába. Kezet nyújtott a nagy hatalmas és világuralomra törő Kínai Népköztársaságnak. Hogy miért is? Hát az IMF.-et mán nem lehet lehúzni, a vezér meg amúgy is dutyiba megy, mert ugye ilyen magas libidóval nem könnyű szabad embernek lenni. Az EU. minden híresztelés ellenére szétesőben. Nem jó ez a közös kaja senkinek. Ha többet raksz be mint amennyit kiszedhetsz akkor meg pláne nem. Ráadásul semmilyen kommunista gyökerekkel nem rendelkezik, mán ha az Oroszországtól hajdan elcsatolódott területeket elhallgatjuk. A skandinávok amúgy is hatalmas emberek, sokat asszimilálnak, szóval csak a baj van velük, és gázuk sincs az egészről. A Németek meg mán annyit adtak - vissza abból amit elhordat 1945 táján az országunkból, hogy az összességében felér egy AUDI belsővel! Na tehát kicsit magunkba szállva, ezeket a becsületes Európai népeket mán nem illik lehúzni többet. De bezzeg a veszedelmes ellenségként kikiáltott kommunista KÍNA az más! Először is! Egymás identitásának új alapokon történő megismerése, újra értelmezése az jó dolog. Lesz még párt könyved garantálom! Sebészeik befoldozzák a Magyar nemzet markán tátongó lyukat! És tudod mivel? Egy milliárd euróval! Ez most kb. 264 000 000 000 Ft. Hát ebből mán bármilyen kocsit vehetnél! Na és mivel ahova mi már mint Magyarország - állunk, az hamarosan tönkre megy, - lásd a Nácikat, az Oroszokat, most az EU.- Hát én a Kínai elnököt nagyon bátor emberkének tartom! Ja! - és sok sikert a dicső Kínai Népköztársaságnak! - majd megszokod az ehhez hasonló köszöntéseket meglátod. A gyík is csapkod a nyelvével még is hasznos állat!

Beküldte cens at 7:42 DE
Javította: szombat, július 02, 2011 8:18 DE
Kategória: