« június 2011 | Home

kedd, május 24, 2011

Autó, telefon, napi vizsgálat

"A berni Peter Hehlen, a Svájci Baleset-megelőző Tanács elnöke meglehetősen nagy port kavart „Telefonálás a gépkocsiban, mint baleseti kockázat” című előadásával, ami mindenképp gondolatébresztő volt — említette meg Pataky Csaba. — Azt mondta, hogy hiába a mobiltelefonok szabályos használata, ha a balesetveszély nem kizárólag a készülék kezelése miatt, hanem érzelmi, pszichológiai okok miatt is keletkezhet"

- Olvashatod a NANA.hu-n. És egyből felál a szőr a hátamon. Hát kedveskéim ezen alapon reggelente a háziorvoshoz be kellene kukkantani egy papírért a guminyomás és a jelző valamint fényjelző berendezések valamint a fék és kormánymű ellenőrzése után. Hát keljünk kicsit korábban és mindenkinek legyen saját külön házi orvosa. De mint ahogy az előbbiekben felsoroltokat is csak a gyagyások teszik így a körzeti orvost sem fogja senki felkeresni. Pedig - pedig! Gondolj csak a gyomorsav túltengésedre, illetve az általa okozott gyomorgörcsre, - mar mi? Mint állat! A Rennie meg otthonmaradt! Aztán fáj a fejed , fáradt vagy, másnapos, meg sok volt a sex és durva is, szóval mindened fáj kint is bent is? CT-re veled! Hogy a körömgombáid röhögnek a talpadon? Te meg viszketsz mint akit a Rühek ajnároznak? Hát bizony bizony. A Canesten sincs a zsebedben! Orvoshoz veled. Ja, hogy nincs klíma a kocsiba és ájuldozol mint kőszáli sas a sivatagba! Hát bizony fel kell íratni egy klímát Futja az új vírtuális társadolbiztosítási alapból. Na és az a Marhapőrköl! Finom volt mi? Hogy kissé szeles vagy tőlle, így utólag meg görcsölsz és levegőt sem kapsz, a nagy zabálás után, meg úgy érzed, kissé felfúvódtál? Hát engedd el kedvesem. Ha leesik a kocsid alja, hidd el az nem fáj annyira! Legfeljebb futsz egy kört!

Konklúzió: Az Európai Unióban vagy hülyéket foglalkoztatnak, vagy egyesek feltünősködéködésből olyan oktalanságokat dobnak be a közösbe, aminek semmilyen emberileg reális alapja nincs. Ja és a.... gondolj csak bele!

Beküldte cens at 4:07 DU
Javította: kedd, május 24, 2011 4:40 DU
Kategória:

hétfő, május 23, 2011

Hol volt, hol nem volt......

"A következő néhány évben nagyon komoly és nehéz munka vár Magyarországra" - nem mintha eddig Hencidától Boncidáig csak vidámkodtunk volna - de tudod ez a "Hol volt holnem volt".

Aztán majd az is jön, hogy kis országunk fellendül, és mindenkinek jó lesz. Hát ez meg a vége, vagyis az Álmodjatok szépeket, jóéjszakát gyerekek!

Kedveskéim ezt a mesét előadta Lázár Győrgy, Kádár János, Grósz Károly és sok más mugli-king aki mind azt álmodta, hogy Ő majd meghatározhat valamit is a nagy kenyérsütés ceremóniájából. Persze csak addig míg valaki meg nem hívta, hogy kettesben a fülébe súgja, hogy Ők nem arra gondoltak amire a kedves vendég. Aztán minden úgy lett ahogy a kedves vendég eleinte nem akarta. Igazándiból már a Piroska és a farkas meséje is többet változott mint az az aktuális kormánypárt vezetője álltal közvetítetet tan mese, hogy dolgozzátok ki a beleteket éhbérért, adózzatok bőséggel, és éljetek mint a király, szabadon, ahogy én akarom! Tudni illik az országnak sem hadserege - ami van az stratégiailag nevetséges - sem saját ipara nincs. MINDENT ELADTAK! A tandíj megfizetése nem marad el. Az Államkincstár kong az ürességtől, a nemzeti deficit a kamatokkal és a hazugságokkal együtt sem csökken. Már nem negyven évvel vagyunk elmaradva a nyugattól, azonban szerintem az a tizenöt is sok! De! A Soproni sportcsarnokban elhangzottak is arra utalnak, hogy itt nagy változások lesznek. Ha Magyarország rendőrállam lesz és minden második ember rendőr lesz, minden harmadik besúgó akkor az egyesek rábasztak, de munkanélküli nem lesz senki. Mert egyesek a börtönökben ülnek mint elitéltek, ezek ugye foglakoztatottak. De még mindig nem tudjuk ki fog dolgozni itthon. Mert, hogy külföldön azt ugye tudjuk. Nem csak az orvosok mennek el meg az ápolók de mindenki más is akinek a külföldön adott bér maga az éden. Persze ha vissza kérjük az oktatásuk árát, az egész más! De akkor ha egy ZH. megiráskor egyest adnak, akkor a tanár fizet, mert nem tanította meg az anyagot? Nonszensz marhaságokkal foglalják le az emberek gondolatait azért, hogy ne foglakozzanak a lényegi dolgokkal. ...és álmodjatok szépeket,..........!

Jön Viktor!  

Beküldte cens at 5:23 DE
Javította: hétfő, május 23, 2011 6:21 DE
Kategória: .

csütörtök, május 19, 2011

SÍPPAL, DOBBAL, MULLAT A MAGYAR NARANCS!

Tüntettek a rendvédelmisek!

Igazuk is van! Mert ugye akinek eddig sikerült, az jól van úgy ahogy.

Akinek meg nem, az rákoitus-interaktus!

Igazándiból a probléma az, hogy nem mindenki hetven éves. Mert ugye akkor már mindenkit nyugdíjaztak vóna. Tehát mindenki reklamájon a szüleinél. Hát így jártatok. Dógozni fogtok még hetven évesen is! Mankó, járókeret, ízületi gyulladás és orvosi rendelvényre felírt viagra mint segédeszköz ellenére is! Itt nincs kifogás. Ellenben amit a narancson kívűl kaptok az a mérhetetlen jó lét, ami majd a negyedik kormányzási ciklus végére jön el az EURO mint fizetőeszközzel együtt. És minden feltámadt rokantnyugdíjjas kap egy FIDESZ-FITYISZ- jelvényt is. 2020 ugyan még csak a harmadik kormány ciklus vége, de mint látjuk ezt az EURO bevezetési ceremóniát úgy tartják előttünk mint SZAMÁR előtt a madzagon lógatott répát vagy narancsot! Mi meg megyünk utánna és hiszünk egy álomban. 2020-ban remélhetőleg már rég nem lesz EURO övezet sem, nemhogy Euro.

Beküldte cens at 5:13 DU
Kategória:

Torbán - Síntér : SzentIván éjji állom!

Forgatókönyv.

Helyszín; Hungary

Napszak; este

Szereplők; sok-sok zanzásított demagóg ember kezében egy papírlap, mely egy teszt négy kérdésben.

Kérdések:

Első kérdés; Van mán két szobád?

Válaszok: ¤van, ¤nincs, #a börtönben mindent megkapok.

Második kérdés; Van már három gyereked?

Válaszok; ¤van, ¤nincs, #a börtönben mindent megkapok

Harmadik kérdés; Van már négy kereked?

Válszok; ¤van, ¤nincs, # a börtönben mindent megkapok

*a helyes választ kérlek jelöld kettős keresztel

A szereplőkkel szemben a szerzők!

A szereplők hangosan skandálják; Rendőr államot akarunk! Rendőr államot akarunk! Rendőr államot akarunk!

Sintér: Mosolyog és a foga közt mormolja Torbánnak; Kaptok olyat, hogy belefogtok rohadni! Az ÁVÓ ehhez képest csak Ovizsaru lesz!

Torbán; (felál, elnéz a messzi távolba és belemondja a jó Isten szemébe); A magyar ember, - szabad mint a madár, (!)-kissé halkabban Sintérnek vissza - a kalitkában!

Az ország előző vezetői, saját bevallásuk szerint, hazudtak nappal, és hazudtak éjjel! Ezzel ellentétben MI,

-- huzza ki magát a vezér, és hatalmas felsőtestével már-már arra a buldogra kezd hasonlítani aki Tomot üldözte megrögzötten a TOM&Jerry rajzfilmben --

MI jobbak vagyunk! Mi nem kérkedünk érdemeinkkel!

MI!

A kormányzásunk allatt, véget vetünk a munkanélüliségnek, (a börtönben lévők, foglalkoztatottak mind egy szálig),

a pénztelenségnek, (eltöröljük a forintot és bevezetjük az Torbán bankót kedves bunkók, tudjátok?! és kinek az arcképe lesz ezes a bankón? Hát nem Elvis Presley-é !!),

a gyerektelenségnek, ( akinek nincs kap egyet, na jó, - esetleg kettőt ,de maximum hármat és a befogadó választhat kicikínai, roma,-- nem, nem aroma lelkem, roma, hogy nehogy lecigányozzuk mán ha mán annak született -- vagy magyar )

a korrupciónak, ( az Torbán bankóval senkit sem lehet megkenni - nem dollár alapú e bankó! )

a lopásnak, ( itt mindenki csak adakozik, vagy a szükségleteinek megfelelően merit a közjavakból ) az erőszaknak, ( mi csak barátságos mérközéseket vívunk utódaink dicsőségére és minden meccsen lesz egy bíró a vandalizmusnak, ( ha összetörte helyreállíttatjuk vele vagy a költségére, ugyan olyan vagy jobb minőségű anyagból az árát zacskóragasztással dolgoztatjuk le vele az ellátási költségekkel együtt a közházban)

fellendítjuk az építő ipart, a Duna Tower-hez hasonló műszaki paraméterekkel építünk börtönöket a költségvetési bűnözés kapcsán " idéglenes továbképzésen " résztvevők számára!

Az alsó két szint - a parkoló alatt - az ocsó-Jánosok szintje lesz egy milláig. Tudod ezek 3x3-as cellák benne egy 1x1 m-es Fürdős - Wc-s - Zuhanykabinnal. A 18. szint már egyterű és bármelyik pálmafa mögött elvégezheted a dolgod, úgyse látja senki. A medence meg a jakuzzy azonban tabu ilyen szempotból! A mini golf kötelező a behűtött pezsgővel együtt. Hát igen a jobbakat el kell ismerni!

Eltöröljük az adót!

Az állam Én vagyok! Én meg nem adózom - magamnak minek!

Ja és a BTK. Hát tudod van jó recept , meg van rossz recept, de a paprikáscsirkébe nem jó az ecet!

Virrad!

Mindenki vissza változik azzá ami előtte volt. A SzentIvan Éjji álom végetért.

Vagy mégsem?

Beküldte cens at 5:06 DU
Kategória: